tiistai 2. lokakuuta 2012

Oulun reissua

Viime viikon torstaina matkasin päiväksi kohti Oulua ja kohti isomummini hautajaisia. Isomummini eli Vanha mummu pääsi kunnioitettavaan 100 vuoden ikään <3 Koska minun piti olla tosiaan jo perjantaina takaisin, turvauduin ensikertaa Norwegianin palveluksiin. Olin ajatellut, että se olisi varmaan myös halvin lentoyhtiö tälle reissulle, mutta kappas, Finnair olisi ollut edullisempi (???), mutta ajat olivat melko kököt.

Lentokentälle minut vei ihanainen Mira-pupuni, jonka olin vastapalvelukseksi luvannut viedä syömään. Valittiinkin paikaksi Fonda del Sol, jossa olin aiemmin käynyt Samin kanssa kerran. Kyseessä siis BBQ Steak House Jumbossa. Syömistä kuitenkin edelsi tottakai Zarassa käyminen, sillä eihän sellaisia ihanuuksia täältä Espoosta löydy.





Näistä jälkimmäinen jakku ja pitsipaita lähtivät matkaan. Tosin taidan käydä kuitenkin palauttamassa tuon jakun, kun ei se nyt sitten sovikaan. 

Miran ruoka

Oma ruoka

Lentokentälle saavuin hyvissä ajoin, sillä olin varautunut ruuhkaan. Kentällä ei ollut oikeasti ketään ja saapumiseni jälkeen olinkin 5 minuuttia myöhemmin portilla. Muuten olisin varmaan kierrellyt enemmän ja nauttinut lentokentän tunnelimista, mutta käsimatkatavarat laahasivat perässä, joten se siitä. Ainoat shoppailut olivatkin kentällä tottakai uusin Seiska, vastaava ruotsalainen Veckans Nu sekä pokkari "Fifty shades of Grey", jonka varmaan kaikki tietävät. (BTW Syöpä kannattaa lukee toi). 


Oulussa lentokentällä järkytys oli suuri kun saavuin terminaaliin. Jäin viimeisimpien joukkoon koneeseen pukemaan vaatteet päälleni ja valmistauduin kävelemään koneesta terminaaliin, sillä Oulussahan ei näitä tunneta. Kuitenkin koneesta ulos astuttuani, olinkin tälläisessä tuubissa ja terminaalikin oli kokonaan uusi. Piti oikein tarkistaa olinko nyt oikeassa paikassa. Kun pääsin terminaalista ulos, ilmasta päätellen (ja hajusta), olin Oulussa. Puhetyylikin oli kuulemma serkkuni mukaan muuttunut heti, vaikken mitään kontaktia paikalliseen puhetapaan vielä ollutkaan saanut.




Hotellini oli tottakai Sokos hotel, sillä s-ryhmän henkilökunnalle huoneen hinta yöksi on vain 50€, ei ollenkaan paha. Hotellissa oli oikein hyvä palvelu ja alakerran pubissa näkyikin lätkämatsi, jonka olin alunperin suunnitellut katsovani huoneessa läppäriltä, kunnes UrhoTV päätti, että nyt ei toimita. Harmi vain, että pelkästään Blues teki maaleja ensimmäisen 2 erän aikana, jotka olin pubissa sillä enhän minä nyt Oulussa Espoolaisille huuda. Kärpät tekivätkin 3 erässä kolme maalia, mutta ei riittänyt huikea kiri. Kärppäfanina ostin itselleni myös tuliaisiksi Nomination-palan kärppälogolla :)

Perjantai menikin sitten ensin ihanaisen tätini seurassa hieman shoppaillen ja aamupalaillen. Myöhemmin olleet hautajaiset menivät hyvin ja oikein oli kaunis tilaisuus. Myöhemmin järjestetty ruokailukin sujui hyvin ja oli ihana nähdä kaikki isän puoleni sukulaiset kerralla (tai ainakin suurin osa). Nyt kuitenkin työt kutsuu ja on pakko kiiruhtaa. Lisää lätinöitä tiedossa myöhemmin!

11 kommenttia:

  1. Ihania juttuja nuo ekoissa kuvissa näkyvät jutut, varsinkin tuo vaalean sininen paitapusero! :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kieltämättä kiva, mutta jäi toistaiseksi vielä kauppaan :/ kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  2. ihania vaatteita ja kaunis cassu! <3

    VastaaPoista
  3. Heippa Cami! :)
    Oma blogini on tuossa sun ystäväblogilistalla, mutta sen kirjoittaminen on nyt tässä kesän hässäkässä jäänyt ihan kokonaan (Fashion more likely). Ajattelinkin nyt vähän sun innoittamana taas aloittaa puhtaalta pöydältä, joten blogin nimikin on nyt siis muuttunut :). Vanhat postaukset ovat kuitenkin edelleen tallessa. Ajattelin, että jos vaan vielä saisin oman "uuden" blogini tuon edellisen tilalle? Olisi kiva :)!
    Laitan tähän jokatapauksessa nyt blogini uuden osoitteen, eli http://fashion-with-g.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Pakko vaan todeta, että sulla on ihan älyttömän hyvät sääret! :-)

    VastaaPoista
  5. Elea: Asia fiksattu ja tervetuloa takaisin! :)

    Anonyymi: Kiitos paljon! :D

    VastaaPoista
  6. Mistä kaupasta ostit kärpät nomination-palan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen Oulun koru-nimisestä kultasepän liikkeestä rotuaarin vierestä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3