tiistai 23. lokakuuta 2012

Päivän asua 23/10/2012

Tänään kävin nopeasti pyörähtämässä Tapiolassa työpalaverin merkeissä. Mitään kovin ihmeellistä palaverissa ei käsitelty mitä en olisi jo tiennyt. Kuitenkin sain hieman murua rinnan alle duunin piikkiin ja sehän kelpaa aina.

Housut ja paita Zara / Neule Gina Tricot / Kengät Nelly / Kaulakoru Guess
Taas oli jalassa nämä lemppareiksi muodostuneet Zaran farkut. Vai onko nuo oikeasti sitten legginsit kun ei ole mikäänlaisia vetskareita/nappeja kuin lahkeissa. Viimeksi Zarassa vieraillessani ihastuin näihin samoihin pöksyihin inhokkivärissäni eli burgundinpunaisena, mutta sovitukseen asti en jaksanut niitä viedä. Täytyy ehkä joskus rahatilanteen salliessa niitä edes koittaa ja päättää sitten, että oliko kyseessä vain hetkellinen mielenhäiriö. Tällä hetkellä siis kaikki ylimääräinen shoppailu on laskettu nollaan, kiitos ihanan rakkaan Kelan. Hieman siis tuo opintotukien kanssa kitkuttelu rajoittaa elämää.
Nyt kotiin päästyäni tiedossa on hieman wowia (:D) ja ihania päivittäisiä tehtäviä, joita niiiin rakastan. Avauduinkin tästä Hannalle tänään, mutta pakkohan se on niitä kestää. Samoin käyn hieman lahtaamassa päätöntä hevosmiestä , sillä häneltä voi tippua mountti, joka nyt pitäisi ehdottomasti saada. Illalla tiedossa onkin sitten jääkiekkoa taas vaihteeksi, sillä Blues kohtaa kotiareenallaan Rauman Lukon. Areenalla odottaa myös uusi, laajennettu fanikatsomo ja toivottavasti saadaankin ennätysmeteli aikaiseksi. Myös äitini ja honoystäväni Suvi ovat tulossa mukaan. Bluesin kapteeni tekee myös debyyttinsä tällä kaudella avausketjussa, joten tervetuloa vain Arto "Lada" Laatikainen. 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3