maanantai 22. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Viime viikolla lomailtiin mieheni kanssa samaan aikaan ja kyllähän tuo rentoutti. Vaikka syksy ei ole vielä edes kauhean pitkälle omasta mielestäni edennyt, syysmasennus ja uupumus sitäki pidemmälle. Mitään kovin erikoista ei tehty, mutta tarviikos sitä aina.


Keskiviikkona kävin katsomassa Samin lätkämatsin, joka noh päättyi tappioon, mutta peli oli kuitenki paljon parempaa kuin viimeksi. Vastassa oli jokin venäläisväritteinen joukkue ja kannattajiakin heillä oli melkein 20. Itsehän olin ainoa Rangersin kannattaja :D


Salilla tuli myös käytyä jonkin verran, mutta tosin vähemmän kuin oli tavoitteena. Kuitenkin 3 kertaa tuli käytyä ja lihakset olikin kipeinä viime tiistaisen powerin jäljiltä. Tulipahan samalla todettua ettei tuo power sovi tälläiselle selkävammaiselle. Tänään taas tarkoituksena mennä katsomaan huippikset salille samalla crossaten.


Torstaina tuli myös herkuteltua pizzan ja Gossip Girlin kera. Kynttilät on myös ihan pakollinen juttu varsinkin niinä iltoina, jolloin olen yksin kotosalla.

Perjantaina olin keilaamassa Samin systerin kanssa ja taisi "Annika" voittaakin jokaisen pelin. Tavoitteenamme ei nähtävästi ollut tehdä hienoja kaatoja vaan heittää pallo joko keilojen välistä tai edes mahdollisimman kaukaa niistä. Ja mottomme olikin "aina pitää jättää".


Viikonloppuna ohjelmassa oli huikea työviikonloppu, josta suoriuduin stressin jälkeen hyvin. En tiedä onko muilla samanlaista ongelmaa, että työt ahdistaa sitä enemmän mitä pidempi aika edellisestä työvuorosta on kulunut. Itselläni oli taukoa välissä taas miltei 2 viikkoa, joten pientä ahdistusta pääsi syntymään.

Lauantaina kävin moikkaamassa Samia hänen kaverillaan, missä hän oli lanittamassa. Pääsin itsekin tutustumaan Battlefield 3:sen maailmaan ja kyllähän se melkein hyvin meni. Onnistuin sentään sniputtamaan jotakuta päähän vaikka rekyyli onkin aika erilainen kuin CS:ssä. Kotiin päästyäni iskinkin URHOtv:n auki ja linnottauduin sohvalle katsomaan Kärpät-Blues- ottelua. Näissä tilanteissahan on minulle aivan sama kuka voittaa, sillä kannatan molempia joukkueita. Sen siitä saa kun on puolet elämästään viettänyt pohjoisessa ja toisen puolikkaan sitten täällä Espoossa.

Timppaa ja juustoja
Kuten monet jo huomauttelivat Facebookissani, viinin ei ole tarkoitus ollakaan mitään muuta kuin seitsemän euron timppaa :D En osaa kuvitellakaan juovani (varsinkaan yksinäni) mitään muuta kuin tätä. Tottakai jos oikeasti jollekin pitäisi jotain tarjota, sitten toki hieman laadukkaampaa tavaraa kiitos. Ja kyllä, myös punaviini sopisi paremmin juustojen kanssa, mutta se kuuluu hyiyökenjuo-osastoon.

Itse peli oli melkoista Kärppien pyöritystä. En sitten tiedä olivatko Kärpät oikeasti niin hyviä vai Blues vain niin huono. Pelihän päättyi kärppien 4-0 voittoon ja en kyllä voi sanoa, että montaa tilannetta oltaisiin kärppämaalilla nähty. Myös kolmannen erän jäähyputki Bluesilla sinetöi pelin loppupuolen.

Bluesin sijoitus sarjataulukossakin koki hieman inflaatio tämän heikon 1 pisteen viikon jäljiltä ja tippui neljänneksi. Kärpät paransi sijoitustaan toiseksi. Itse en tykkää tuijotella sarjataulukkoa liiaksi vielä tässä vaiheessa, sillä kaikki ovat niin pienen eron päässä toisistaan, että yksikin tappio voi heilauttaa tilannetta monella sijalla. Sen sijaan JYP on kyllä hieman päässyt karkuun, mutta eihän se runkosarjan voittokaan mitään tarkoita.

Ensi viikolla on tiedossa taas hieno jääkiekkoviikko kun tiistaina pelataan kotona Rauman lukkoa vastaan ja keskiviikkona jokereita. Ensi kuussa matkaan myös Hartwall areenalle "etäkärppänä", sillä menen kaverini kanssa katsomaan Jokerit-Kärpät- ottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3