keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Päivän asu 31/10/2012

Koulussa oli tänään taas vaihteeksi lyhyt päivä, kävinhän siellä kääntymässä jopa melkein tunnin. Saatiin hieman palautetta suunnitteilla olevista artikkeleista, jotka ilmeisesti olisi tarkoitus julkaista kampuksemme opiskelijalehdessä, iiks!
Housut on ostettu noin vuosi sitten Companysiltä, mutta kovasti väri tuntuu olevan muodissa tänäkin syksynä. Harmi vain että nuo housut alkaa olemaan hieman liian isot ja ne tuntuu roikkuvan ikävästi päällä. Tykkään farkuista, jotka ovat oikeasti sopivan tiukat ja inhoan yli kaiken juurikin tälläisiä liian väljiä housuja. Onko muita jotka vihaavat tätä ominaisuutta? Monesti olen myös sortunut siihen että ostan jo valmiiksi liian löysät housut. Pitäisi aina muistaa että jos ne ovat sovarissa täysin sopivat, useimmat housuista kuitenkin lässähtävät käytössä inhottaviksi.
Kaulakoru on myöskin jo vanha, olisiko viime vuonna ostettu Gina Tricotista. Tätä en ole liiemmin käyttänyt jostain kumman syystä, vaikka aina välillä siihen tykästynkin kovasti. Tällä hetkellä kaikenlainen shoppailu on tiukasti bannissa ja lauantaina Vironkin puolella haaveilin käyväni paikallisessa Zarassa, mutta haaveeksi jääköön. Toisaalta viimeksi kun Zaran valikoimia tutkailin, miltei kaikki lukeutuivat hyiyök-osastoon ja jäävätkin suosiolla kaupan puolelle siitäkin syystä.

6 kommenttia:

 1. Kaikki housut aina löystyy liikaa joten kun ostaa niiden täytyis olla sellaset aika tiukat :( Nytkin on päällä farkut jotka on liian isot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän kuin tuttu tunne! Silti vaikka tiedostan löystymisongelman, sorrun silti aina uudelleen tuttuun virheeseen :(

   Poista
 2. me säästetään rahaa virossa ja nautitaan kulttuurinäkymistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitas hei käydä siel yhessä korkeessa kirkossa mis on iha sairaan siistit näköalat? :) Ja jos kuitenkin iha pikkusen käytäs siellä Zarassa, vaikka toteamassa karvaliivit sun muut ihanuudet loppuneiksi ;> <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3