perjantai 12. lokakuuta 2012

Päivän asu 12/10/12

Tänään käväisin erittäin pikaisesti koulussa ja myönnettäköön, melko turhaan. Tapaaminen oli kuitenkin sovittu ja päästiimpähän nappaamaan asukuviakin Vaipin kanssa pitkästä aikaa. Hänkin siitä jo huomautti, ettei näitä ole nähty pitkään aikaan. Päälläni olikin vielä uusi pitsipeplumpaita Zarasta, jonka ostin siis ennen Oulun reissuani Jumbosta.


Mua harmittaa paljon, että toi pitsipaita on nyt noin valkoinen eikä siitä näy yhtään läpi. Alle olin laittanu lilan paidan, mutta eihän sitä tosiaan tässä näy melkein ollenkaan. Kaulakorun äiti toi tuliaisiksi Espanjasta ja nyt se pääsikin ensimmäistä kertaa käyttöön. Kohta kuitenkin tämä asu vaihtuu jumppavaatteisiin ja illalla pelipaitaan, sillä ensin tiedossa hieman kuntoilua ja fysioterapiaa sekä illalla Blues-HPK.

Matseissa onkin tullut käytyä tiuhaan (kiitos kausarin) ja hyvin on kotijoukkueella mennyt. Olen positiivisesti yllättynyt Bluesin uudesta rakenteesta, koska näkyvyys on ihan eri luokkaa kuin viime omistajien aikana. Sellossakin oli iso valomainos siitä, kuinka Bluesin Teemu Ramstedt on valittu syyskuun pelaajaksi. Ostin viime kotimatsissa yhden Bluesin uusista kaulaliinoistakin ja täytyy sanoa että fanishop oli enemmän kuin täynnä viime pelin aikaan, vaikka halli ei ollutkaan kuin vähän yli puolillaan.

Nyt kuitenkin koitan toipua tästä koomasta ja lähteä sinne salille oikeasti ennenkuin on liian myöhäistä. Kyseessä vasta kolmas kerta tällä viikolla, mutta eihän sitä nyt joka viikolla ihan siihen viiteen kertaan tarvi päästä, eihän? :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana ja raikas asu, tykkään hirmuisesti tuollaisesta vaaleasta kokonaisuudesta! :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. kiva asu :))

    http://mamitun.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3