torstai 13. syyskuuta 2012

Kouluaiheinen postaus

En keksi parempaakan otsikkoa, joten mennään sitten tällä. Tänään oli luentopäivä, jonka aiheena oli tietoturvallisuuden hallinta. Ehkä siis maailman tylsimpiä aiheita. Luentoon keskittymistä ei ainakaan vaikeuttanut mukava vierustoveri, jonka kanssa jutella mm. kengistä ja laukuista. Tavallaan kurssi voisi olla mielenkiintoinen jos vain sillä tehtäisiinkin jotain muutakin kuin kuunneltaisi. Tällä hetkellä olen myös joltain osin innostunut koulunkäynnistä (harvinaista!), nimittäin koodaamisesta. Olenkin panostanut hämmästyttävän paljon ja tehnyt jo melkein kolmaosan kaikista koodaamistehtävistä. Deadline niille taitaakin olla joulukuussa, joten olen siis normaalia aikatauluani huikeasti edellä. Kyseessä siis tällä hetkellä SQL-koodaamista ja myöhemmin myös PHP:ta.

Mukana tottakai myös Battery
Tänään suuntaan myös Flamingo Spahan hieman rentoutumaan mummini kanssa. Rentoutuminen onkin tarpeen, sillä huomenna pojat valtaavat asunnon NHL'13 kanssa :) SM-liigahan alkaa myös tänään ja huomenna sitten ensimmäinen kotipeli. Kausaritkin saapuivat tänään postissa ja vaikka esim. Samin mielestä kausarin ulkonäöllä ei ole väliä, niin onhan tämä nyt aika simppeli:


Mutta nyt siis lätinät tältä erää vähemmälle ja kiiruhtamaan sinne Flamingoon.


Heh hienosti valottunut väärin tämä kuva, mutta ajanee asiansa tältä osin :) Syksyistä pukeutumista on siis havaittavissa ja jopa mustat housut pääsivät kerrankin päälle. Jotenkin vierastan minkäänlaista mustaa päälläni, mutta Mira-pupuni varmasti arvostaa tätä elementtiä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3