maanantai 19. marraskuuta 2012

Big Brother Talkshow 18.11.2012

Oltiin eilen pitkästä aikaa taas BB-studiolla pupun kanssa kun tyhmänä menin osallistumaan lippukisaan ja tottakai myös voitin ne liput. Viime vuonna ravattiin studiolla hieman ahreammin sillä ystäväni Tanja majaili talossa finaaliin asti.


Meininki studiolla ei ollut muuttunut mihinkään eikä siis ainakaan parempaan suuntaan. Edelleen piti taputtaa todella innostuneesti joka välissä ja ei se meidän asenne kyllä tähän hommaan niin innostunutta oikeasti ollut. Noh tulipahan ainakin kerran tällä kaudella seurattua BB:tä enemmän kuin viimeiset 15 minuuttia jokaisesta talkista sekä uutiset netissä.

Sifonkipaita H&M / housut Zara / Kaulakoru H&M

Tälläinen asu oli kokonaisuudessaan päällä studiolla sekä tänään koulussa. Ainoastaan kaulakoru oli erilainen tänään, mutta muutoin mentiin samalla. Koulussa meillä oli tänään huikea 15 minuutin repäisy, jonka aikana suoritimme 6 minuuttia kestäneen business-neuvottelun. Arvosanaksi saimme huikean 2½, joka nyt oli 5 minuuttia ennen esitystä valmistuneena ihan loistava suoritus. Läpi mentiin siis ja vieläpä kirkkaasti!


Tänään myöhemmin illalla suuntaan tuttuun tapaan salille katsomaan Suomen huippumalli haussa, joka päättyy harmikseni tänään. Olen tämän 12 viikon aikana rutinoitunut aika hyvin siihen, että klo 20 maanantaisin minun täytyy olla crossaamassa salilla.

Huomenaamulla menen pitkästä aikaa myös töihin ja edessäni on ihana aamuherätys klo 5:00. Illalla menen ystäväni Janinan kanssa katsomaan Hartwall Areenalle Jokerit vastaan Oulun Kärpät. Ei liene kellekään yllätys että vedän huomenissa ylleni mustan pelipaidan ja koitan parhaani mukaan kannustaa pohjoisen pojat voittoon! Viime torstaina kärpät voittivatkin Espoo Bluesin voittomaalikilpailussa tiukan ottelun jälkeen.

5 kommenttia:

  1. Olin näkevinäni sut eilen tv:n kautta siellä studiossa C :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuskelin eilen siinä Tanjan vieressä että jos siitä olet bongannut niin olet varmasti nähnyt aivan oikein :)

      Poista
  2. Hah! Me onkin mietitty, että kuinka innoissaa se yleisö siellä muka oikeasti on, kun joka lauseen perään taputellaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei siellä niin innoissaan varmasti kaikki ole :D Siellä studiossa kameran takana heiluu sellanen ukkeli, joka patistaa ihmisiä taputtamaan joka välissä, siitä siis teennäinen innostus :D Lisäksi ennen lähetystä taputtamista, hurraamista ja buuamista vielä harjoitellaan erikseen.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3