torstai 8. marraskuuta 2012

Kuivan talvi-ihon varalle

Kylmyys tekee tuloaan (sekä tuhoaan), nimittäin ihoni alkaa huolestuttavaa tahtia muistuttamaan aavikkoa. Tämä ihana, jokatalvinen ongelma on taas täällä. Ihoni ei tykkää nimittäin yhtään tuosta kuivasta ja kylmästä ilmasta. Uskon, että ruudun takaa löytyy myös monia tämän kohtalon omaavia. Päätinkin jakaa teille omat keinoni torjua talven kuivattamaa ihoa.

Kasvoille:

Kasvoihin käytän Garnierin Exfo Brushia kuorimaan kuollutta ihoa suihkun yhteydessä aina tarvittaessa. Mira-pupuni opetti minut tämän tehokkaan laitteen pariin ja olen myös kannustanut Hannaa samoille linjoille. Erityisesti nenäni sekä otsani kuivuvat kaikista pahiten ja kuorinta näille alueille onkin välttämätöntä talvisin säännöllisin väliajoin.

Suihkun jälkeen käytän tehokkaasti kosteuttavaa mutta samalla myös kevyesti päivettävää Lumenen kosteusvoidetta. Samalla saa hieman väriä kalpeaan naamatauluun.


Vartalolle:

Sääreni ovat tunnetusti suurin ongelmakohta vartalossani talven aikana. Ne kuivuvat aivan käsittämätöntä tahtia ja sääriä saankin olla kuorimassa/rasvaamassa jatkuvasti. Koko vartalon kuorintaan käytän Pariisista ostamaani Sephoran kuorintavoidetta, joka kaiken lisäksi tuoksuu hyvältä ällösöpöstä purnukastaan huolimatta (yleensä siis kaikki ihanan väriset tuotteet tuoksuvat mielestäni kamalalta).

Kosteuttamiseen käytän talvella Doven Summerglowta, jolla saan aikaan miellyttävän rusketuksen ilman solariumin haittoja. Ainoa miinus tässä voiteessa on sen pieni itseruskettavan haju, mutta muutoin olen aina ollut tuotteeseen tyytyväinen. Koskaan en ole niitä kuuluisia läikkiä saanut aikaiseksi.

Huulille:

Rohtuneet huulet ovat itselleni ympärivuotinen vitsaus, mutta onneksi Vitalis pitää tämän ongelman kurissa. Näppärästi samalla voiteella saa myös hoidettua kamalassa kunnossa olevat kynsinauhat kuntoon. Jennifer Aniston suositteli jossain haastattelussa joskus laittamaan vaseliinia yöksi ripsiin, jotta pysyisivät kunnossa. Lieköhän tämä pelkkää julkkishumpuukia vaiko ei.


Käsille:

Käsille käytän Natusanin käsivoidetta, ei vain ole tämän voittanutta. Kuivuu ihanan nopeasti eikä jätä käsiä tahmeaksi. Töissä onneksi myös suositaan tätä, joten vältän sielläkin tuskailun käsirasvan kuivattelusta!

Onko teillä omia luottotuotteita ja jos on niin mitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3