torstai 27. joulukuuta 2012

Kurkistus pukinkonttiin

Nyt on joulu vietetty ja kerrankin nautin olostani miltei koko joulun. Ainoastaan 2 asiakasta sai minut miltei menettämään malttini ja joulumielen pilaaminen oli lähellä, mutta onneksi onnistuin kiemurtelemaan tilanteesta ulos. Kuka oikeasti ostaa 25cm pitkiä savusilakoita mitattuna kourallisina? Tai oikeasti, etkö löydä kaupasta yhtään mitään itse etkä varsinkaan sellaista tuotetta jota vielä osoitat sormellasi?

Jouluaatto vietimme perinteisesti molempien vanhemmilla. Ensiksi pukki saapui 4-vuotiaan pikkusiskoni luo ja sieltä jatkoimme matkaa Samin isän luokse. Siellä pukkia ei enää näkynytkään, mutta Samin veli hoiti hienosti pukin hommat. No mitä sitten paketeista paljastuikaan?


Serkultani Hannalta sain kuohuviinilasit. Hän kun jaksaa aina valittaa (ja minä myös) siitä etten moisia omista. No, nytpähän sitten voidaan juoda skumppaa oikeista laseista ensi laneilla!


Illan odotetuimmat lahjat olivat tietysti Samin lahjat. Paketista paljastui jatkoa viime vuoden joululahjalle, nimittäin Guessin samaa sarjaa oleva rannekoru. Viime vuonnahan sain siis vastaavan kaulakorun. Kerrankin jossakin rannekorussa on riittävän lyhyt ketju ettei se valu kyynerpäähän asti. Tykkään <3


Samilta sain myös uuden hajuveden, jota kovasti olinkin toivonut. Vanhat kun vetelevät jo viimeisiään niin jo olikin aika uudelle. Oikeastihan tämä hajuvesi ei ole uusi vaan vuoden 2002 kesätuoksu. Itse löysin nämä kesätuoksut vasta vuonna 2005 ja olenkin siitä lähtien ahkerasti kerännyt miltei joka vuosi kaikki.

Hiparin tekemät joulusuklaat

Muista paketeista paljastuikin sitten tasaisesti suklaata, rahaa, lahjakortteja, kynttiläjuttuja, villasukkia ja kaikkea muuta pientä tarpeellista kotiin. Äidiltäni sain rahaa uusiin "kouluvaatteisiin" eli jakkuun, jonka tänään kävinkin kotiuttamassa. Alunperin oli tarkoitus ostaa jakku Zarasta, mutta yllätyksekseni alet eivät olleet siellä vielä alkaneet, joten poistuin sieltä tyhjin käsin. Sen sijaan eksyin Aleksanterinkadun Hennesiin ja sieltä poiminkin matkaani hieman isomman pussukan kanssa. Löytyihän sieltä jakku ja paljon muutakin kivaa.

Kauluspaita 14,95€ / Jakku 39,95€

Ja about tältä ne näyttävät päällä. Pahoitteluni peilikuvasta sekä silittämättömästä paidasta. Kuitenkin, luonnossa kokonaisuus vaikutti toimivalta ja eiköhän näille löydy paljon käyttöä vielä tulevaisuudessa!

Kuinkas teidän muiden joulu meni ja olitteko olleet kiltteinä? :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3