perjantai 21. joulukuuta 2012

Jouluvalmisteluja

Nyt on melkein kaikki lahjat hankittu paitsi yksi, joka näyttää menneen kokonaan kiven alle. Onneksi lahjat oli ajoissa ideoitu, jotta pystyin melkolailla vain kävelemään kauppaan hakemaan sen. Kuitenkin yhden lahjan kanssa aikailin 24 tuntia liian kauan ja se oli sitten myyty loppuun siinä välissä kun sitä olin tulossa oikeasti hakemaan.


Nyt olisikin sitten edessä se rankin urakka eli paketointi. Onneksi osa lahjoista pakattiin suoraan kaupoissa, mutta osa nyt jäi sitten itselle. Tänään alkaa viimeinen rutistus muiden eteen töiden merkeissä, sillä vietän 3 seuraavaa päivää miltei kokonaan ihanassa S-Marketissani.

Yleensä kaupassa työskentely on pilannut joulufiilikseni kokonaan, mutta tämä joulu tuntuu olevan poikkeus. Joulu on yleensä tullut korvista ulos jo lokakuussa, mutta jotenkin olen nyt välttynyt tältä tänä vuonna. Liekö sitten olen ajoittanut työvuoroni oikein (tai asennoitunut oikein) tai sitten pahin on vasta edessä nämä seuraavat 3 päivää. Ihmisten panikointi ja hysteerinen ostaminen aiheuttaa itselle melko jouluvihaisia tunteita ja siinähän se joulu sitten meneekin piloille ja toivoo vain että se olisi nopeasti ohi.


Joulunodotukseen on myös kuulunut ennenaikaista herkuttelua sekä siitä pienenä rangaistuksena ahkeraa salilla käyntiä ;D Tänään töissä kuulemma odottaa jouluruokaa, nam! 27. päivä jouluruuat menevätkin sitten taas vuodeksi pannaan, sillä eihän noita pöperöitä oikeasti jaksa kauempaa syödäkään.

Nyt on kuitenkin aika lopettaa höpöttelyt, että ehtii töihin ajoissa syömään! Toivotaan että joulumieli säilyy itsekullakin vielä hetken aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3