lauantai 29. joulukuuta 2012

Espoo Blues - Kannattajan juhlapäivä

Tänään espoolainen kannattajakulttuuri astui taas aimo harppauksen eteenpäin. Bluesbrothers07 eli tutummin BB07 oli järjestänyt huikean tifon (katsomokoreografia) ennen ottelua. Barona Areenan katsomoihin oli ripoteltu 3000 sini-valko-keltaista lippua, joita sitten heilutettiin Espoo Bluesin luistellessa jäälle ja näky oli huikea. Hieman clubipuolen katsomovaje verotti lippumerta, mutta muutein osallistuminen meni nappiin.Ottelu itsessään olikin jotain aivan karmeaa katsottavaa ajoittain. Lukko sai heti alivoimalla tilanteen 0-2:een ja tästäkös moni jo masentui. Kohta tilanne oli jo 0-3, mutta onneksi pojat tästä vielä nousivat 3-3:een. Matsihan päättyi lopulta kovan väännön jälkeen 3-5:een kun ensiksi kiekko lirui maaliin jollain ihmeen kaupalla ja tyhjiinhän on myös helppo niitä maaleja laukoa.


Matsin jälkeen käytiin vielä isolla porukalla keilaamassa ja itselläni pelit suijuivat ihan malliikkaasti. Taisinkin olla melkein ainoa meistä, joka oli selvinpäin sillä huomenna työt kutsuvat valitettavasti viikon tauon jälkeen taas. Tässä kuvassa mukana myös Samin työkaveri Tuokki, joka halusi myös ehdottomasti mainita täällä, että Jokerithan voittivat jullit (HIFK) tänään 8-1 Hartwall Areenalla. Kuvassa myös uutta jakkua, joka pääsikin tänään äidille myös näytille :)

Tuuria mukana
Nyt taidankin palata viimeisen kerran herkkujen pariin ennen vuoden vaihtumista eli sipsien ja muumilimun kera tässä vietetään iltaa. Tarkoitus myös katsella muutama jakso The Joulukalenteria, sillä en ehtinyt sitä ennen joulua katsoa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3