tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi 2013

Juhlistimme eilen vuoden vaihtumista rauhallisesti kavereiden kesken pienelle porukalla varsin sivistyneesti. Ilta kului lautapelien muodossa samalla hieman alkoholituotteita maistellen. Kaipa olen tulossa vanhaksi, sillä uuden vuoden juhlistaminen megalomaanisissa bileissä ei olisi enää minun juttuni. Mieluummin pienellä porukalla hyvässä seurassa.


Peli-illan aloitimme Blokuksen parissa, joka oli ainakin itselleni uusi tuttavuus. Pelissä on tarkoitus saada erimuotoisia paloja sopimaan laudalle mahdollisimman monta. Palat eivät kuitenkaan saa koskettaa omia paloja kuin kulmista, joka tuo peliin hieman vaikeutta. Lisäski tottakai toiset pelaajat voivat blokkia sinua tekemästä sopivia siirtoja. Pelaaja jolle jää vähiten ruutuja jäljelle, voittaa pelin. Itse en tietenkään voittanut kertaakaan, mutta ei se menoa haitannut.

Illan mittaan pelasimme myös Aliasta ja siinä peittosimmekin pojat Sannin kanssa ylivoimaisesti. Myös trivial pursuit koetteli tietämystämme ja yllättävän hyvin sekin sujui.


Kävimme myös toki ampumassa muutamat raketit. Itse tosin tyydyin turvalliseen välimatkaan ja sädetikkuihin, sillä päin puita ja parkkipaikkaa parit raketit lähtivät. Ystävällisesti myös eräs perhe hieman ammuskeli isoja pommeja meitä päin.


Hennesin pinkki mekko oli tämän uuden vuoden valinta. Yllättäen päällä oli myös uusi jakku, joka on todella päässyt käyttöön miltei jokaisen asun kanssa sen hankkimisen jälkeen.

Mites teillä meni uusi vuosi? :)

4 kommenttia:

  1. Toi pinkki mekko näyttää tosi kivalta :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. http://cheerleadingwithmyfriends.blogspot.fi/ sut on haastettu tuolla ^^ :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3