perjantai 25. tammikuuta 2013

Vaatehaaveilua

En yleensä harrasta näitä vaatekollaaseja, mutta sairaslomalla kun tässä ollaan oltu, on ollut aikaa kartoittaa hieman nettikauppoja. Mitään en ole ostanut (onneksi), mutta ehkäpä harkinnan jälkeen joku näistä muuttuukin todeksi. Eikö se olekin ihan hyvä politiikka vaatteiden kanssa, että miettii sen parisen viikkoa ennenkuin ostaa niin ei tule ostettua mitään turhuuksia hetken huumassa?

 Ensimmäinen haaveilukohde on hieman yllättäen Seppälä. En ole kyseisestä liikkeestä ostanut vuosikausiin mitään enkä ole kyllä siellä edes käynyt. Nyt kuitenkin näyteikkunassa eräs mintun värinen ilmestys kiinnitti huomiona melko lähtemättömästi ja nyt siitä sitten haaveillaan.

Paidat Seppälä 16,95€

Eli tälläisiä pitsipaitoja olen sieltä katsellut. Perhana kun nämä kaikki värit olisivat sellaisia jotka voisin kelpuuttaa mutta enhän minä kaikkia voi ottaa? Ehkä se mintunvärinen näistä olisi se ainoa ja oikea kuitenkin. Se kun menisi kesälläkin kivasti.

Toinen haaveeni koskeekin sitten jakkupuolta ja hennesiltähän löytyisi pari ihastuttavaa yksilöä. Toisessa myös esiintyy tätä raikasta mintun väriä ja jakun mallikin on asiallinen, mutta rento eli juurikin sellaista tyyliä jota vaatekaappiini tarvitsisin.

Jakut H&M 39,95€ / 19,95€

Tuota mintunväristä ehdottomasti täytyy käydä kokeilemassa ennenkuin on liian myöhäistä. Pelottaa nimittäin että kyseinen jakku saattaisi olla aika haluttu :) Sopisi muuten tuo valkoinen pitsipaita näiden molempien jakkujen kanssa, apuaaaa!

4 kommenttia:

 1. Pirtsakka tollanen värillinen jakku, kevääät!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tulis jo edes kevät! Kyllä ne värit vaan talvellakin piristää :)

   Poista
 2. Tuosta yllä olevasta pitsipuserosta sen verran, että keskustelin Seppälän myyjän kanssa paitaa sovittaessa, siitä, kuinka paidan koot ovat menneet aivan metsään. S koko vastaa XS ja on todella tiukka, varsinkin käsistä. En tiedä onko tästä tiedosta sinulle mitään hyötyä, mutta piti kertoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta! Itseasiassa olen tuon pitsipaidan käynyt jo hankkimassa mintun värisenä ja jouduin ottamaan koon L, kun mulla on hieman leveämmät hartiat. Mutta tosiaan, koot tuntuvat menevän metsään ja toivottavasti muut samasta paidasta haaveilevat huomaavat kommenttisi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3