keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Urheilugaala: Outfit

Eilisessä Suomen urheilugaalassa oli päällä siis tälläistä:

Jakku ja kengät H&M / Farkut Liu Jo / Toppi Club L

Pukukoodina tilaisuudessa oli Smart Casual ja tämä asu ajoi tehtävänsä mielestäni mainiosti. Hieman fancympaa kuin tavallisesti, mutta kuitenkin nimenomaan rentoa. Uudet housutkin pääsivät heti käyttöön. Olen jo pitkään haaveillut kuntoprojektini palkinnoksi itselleni oikeasti istuvia, hyviä farkkuja ja eilen Fashionstoresta kävinkin nämä kotiuttamassa. Nämä ovat vielä sitä kuuluisaa Liu Jo:n "bottom up"-mallistoa ja ei ole kyllä pelkkää puppua se lupaus :) Nämä farkut ovat myös eräänlaiset motivaatiofarkut, eli näihin on sitten mahduttava ainakin seuraavat 5 vuotta!2 kommenttia:

  1. AA, sinäkin olit siellä. Pikkusisko oli ehdokkaana vuoden nuoreksi urheilijaksi, niin sillä olin itsekin kiinnostunut, vaikka valitettavasti en paikalle päässytkään. Voittoa ei sentään tullut, mutta siskon myötä ylipäätään jaksoin olla pikkuruisen kiinnostunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se jo suuri saavutus olla edes ehdolla! :) Itsekin olin lähinnä kiinnostunut ilmaisen lippujen takia ja kyllä siellä monta väärää mielestäni palkittiin :( Kyllä pyörätuolikelaus ehdottomasti olisi ansainnut enemmän arvostusta!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3