tiistai 5. elokuuta 2014

Bikinichallenge: Lähtötilanne

Tämä teksti löytyy myös Fashionable Fitness Friendsin puolelta, mutta koska kyseessä on itselleni iso asia, halusin tämän jakaa myös tänne :) 

Eilen minulla alkoi FitFarmin Bikinichallenge, joka on siis 10 viikkoa kestävä nettivalmennus kiinteytystä hakeville. Tämä setti ei sovi paljon pudottaville, vaan lähinnä viimeisten kilojen kanssa kamppaileville, joilta löytyy jo pitkä treenitausta. Valmennuksessa saan valmiit ruokavaliot näiden 10 viikon ajaksi sekä viikoittain vaihtuvat treeniohjelmat. Valmennuksen onnistumisesta vastuu on täysin minulla, sillä kukaan ei luonnollisesti tule linjoja pitkin minua piiskaamaan.

Mitkä sitten ovat omat tavoitteeni? Aamupainoni on tällä hetkellä tasan 65 kiloa, joten paino on päässyt kesän aikana nousemaan n. 1,5kg. Olen kyllä kesän aikana huomannut, että se painokin vaihtelee tästä aika paljon, sillä jonain aamuna painan 63kg kun taas toisina sen 65kg tai jotain siltä väliltä. Tunnen oman kroppani kuitenkin niin hyvin, että tiedän saaneeni sinne ylimääräistä jonkin verran. Rasvaa olisi siis tarkoitus karistaa kropasta muutama kilo, mutta en yhtään tiedä paljonko se sitten kiloissa olisi. Ehkäpä joku 4-5 kiloa pelkkää rasvaa. Aion kuitenkin noudattaa ohjeita kirjaimellisesti, joten lähtee mikä lähtee. Täysiä kuitenkin vedetään.

image


Sitten ne kropan mitat:

Rinnanympärys: 89
Rinnan alta: 75
Vyötärö: 74
Navan kohdalta: 85
Lantio: 97
Reisi: 57
Hauis: 30

Valmistauduin valmennukseen toteuttamalla jo etukäteen kaikki mahdolliset mielitekoni, sillä 10 viikon aikana ei syödä mitään mikä ei ole listassa. Listaan kuuluu alle 60kcal/100g sisältäviä vihanneksia sekä vaaleata kalaa, kanaa ja vähärasvaista jauhelihaa. Maitorahkaa löytyy myös runsaasti tästä ruokavaliosta.

image

Lueskelin vertaistukifoorumia FitFarmin sivuilta ja monet olivat jo innokkaasti aloittamassa jo edeltävänä viikonloppuna. Itse luotan siihen, että eilen maanantaina aloittaminen riittää, sillä 10 viikkoa on pitkä aika ja jos liian innokkaasti aloittaa niin silloin se innostus loppuu samaa tahtia kesken. Itse olen psyykannut itseäni tähän tulevaan 70 päivään ja enää on 69 jäljellä! Haasteena tämä on minulle samaa luokkaa kuin 100 päivän herkkulakko, joka sekin meni ohi todella nopeasti ja kivuttomasti.

2 kommenttia:

  1. mun pitäis kans alottaa joku kunnon herkkulakko tai vähentää koska tulee syötyä niitä jonkun verran vaikka liikun tosi paljon :D silti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan rohkeesti kokeilemaa montako päivää menee ilman ;D Itellä oli tosiaan uutenavuotena herkkulakko. Laitoin faceen statuksen että niin montaku tykkää niin niin monta päivää oon syömättä herkkuja.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3