perjantai 1. elokuuta 2014

Viikko pakettiin

Aika luvatonta, olen taas viettänyt blogitonta elämää kokonaisen viikon. En kuitenkaan aio nyt jaella pahoitteluja asiasta, sillä en vain ole jaksanut tulla blogin pariin. Vaikka olen tehnyt paljonkin asioita, joista olisin voinut postailla, ei nyt vain ole jaksanut tulla hehkuttamaan niitä aiemmin kuin nyt. Saadaampahan kerrankin pidempi postaus aikaiseksi!

Lauantaina kävimme mökillämme kummieni järjestämissä rapujuhlissa ja oli ihana nauttia maaseudun rauhasta. Vaikka ehdimme viettää lauantaina vain päivän, teki reissu silti hyvää. Kyllä sitä rauhoittuu ihan eri tavalla kun ei ole lähelläkään omaa kotia.

image

image

Rapujuhlissa meitä oli paikalla melkein kaikki enoni ja hänen vaimonsa kummitytöt sekä meidän perheet. Kummini järjestävät meille kaikille usein yhteistä aktiviteettia ja syksyllä menemme katsomaan Mamma Mian mm. yhdessä Svenska Teatterniin. Ravut juhlissa olivat kummieni itse pyytämiä ja kyllähän niissä riitti syömistä.

image

image

Ennen syömistä pelasimme tietysti erän petankkia niinkuin mökillä kuuluukin tehdä. Yli 50-vuotias kummisetäni tietysti vei pelin, sillä hän pelaa Soukan junioriseurassa, jossa hän on siis nuorin pelaaja.

image

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä Megazonen SM-kisoissa, sillä oululaiset kaverini tarvitsivat tuuraajaa joukkueesensa. Kirjoittelin kisoista enemmän FFF:n puolelle ja voit käydä lukemassa jutun täältä. Kisat eivät sijoituksensa puolesta menneet ihan nappiin, mutta kyllä zonekipinä taisi taas syttyä ja saatampa alkaa käymään taas jäsenilloissa pelaamassa.

image

Maanantai sekä tiistai kului salilla, sillä zonekisat veti kropan kyllä uskomattoman jumiin. Nyt en pelannut edes 2 päivää niinkuin yleensä, mutta päiväkin riitti. Salilla tuli tehtyä palauttelevia treenejä ja tiistaina kävimme Suvin kanssa myös heittämässä talviturkin Kallvikin rannalla. Illalla tiistaina kutsui myös raidi ja HC Garroshin proge.


Kyseessä siis Mists of Pandarin viimeinen bossi, joka meni kevyesti tällä kertaa alas. Nyt on sitten koko Siege of Orgrimmar siivottu heroicin osalta ja voin alkaa odotella Warlords of Draenoria eli seuraavaa lisäosaa. Keskiviikkona raidasimme lisää fresh runin osalta ja tiistainen HC Garrosh kaatojoukko oli kyllä kuin muisto vain, kun helpotkin pomot tuottivat vaikeuksia.

Keskiviikkona koitti myös paluu töihin ja olihan se ihmeellistä taas herätä viideltä aamulla kun lomalla silloin tuli mentyä nukkumaan. Koin myös aamulla sellaisen ihmeen, että minua paleli aamulla ulkona kun olin kävelemässä dösälle. Eihän siellä ulkona toki ollut kuin 20 astetta. Muutoin töissä ei ollut lomani aikana tapahtunut mitään ihmeellistä ja onneksi sain aloittaa työni myös maitokaapista, sillä siellähän on mukavat +4 astetta lämmintä.

Torstaina vietin aamuni palvelutiskillä ja sitten illalla jatkoin nopeiden päikkäreiden jälkeen eilen alkaneille Assemblyille. Toimin tuttuun tapaan taas CS:GO adminina, joten jos satut liikkumaan Assyilla, minut löytää sieltä! Assyista tulossa sitten juttua enemmän kun ne loppuvat sunnuntaina. Assyjen osalta minulla on myös lähinnä itselleni iloisia uutisia, sillä saan nyt vihdoin sen uuden tietokoneen ostettua! Kohta ei enää tarvitse jännittää liikkuuko loading screen wowissa kuinka hitaasti ja jäätyykö peli kesken kaiken.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hyvä! Satuitko mua bongaamaan lähetyksen aikana? ;D Täytyy itekin kattoa se vielä tältäkin puolelta ruutua, mutta kiva oli sitä järkätä. 15h CS:ssää yhteen päivään oli aika paljon parin tunnin yöunilla :D

      Poista
    2. En tainnu, kun en oikeen osannu ettiä. Lähinnä näky vaan pelaajat ja pala yleisöä. Tosin puolet lähetyksestä seurasin twitteriä :D

      Poista
    3. Heh no mistäpä sitä ois tajunnu :D Ite en oo vieläkään ehtiny selaamaan Twitteriä läpi, mut ainaki vauva.fi oli noteerattu assyt melko maukkaasti. Jos haluut hyvät naurut niin suosittelen lukemaan :D

      Poista
  2. Voi, rapujuhlat! Meidän porukat aina järjesti sellaset aina kerran vuodessa, ja aina ne ravut maistui yhtä ällön suolaisille :D Kiva blogi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3