perjantai 25. heinäkuuta 2014

Opparin aloittelua ja kuntosaleilua

Siinäpä ne viime päivien kuulumiset tiivistyy jo heti otsikkoon. Vaikka kesälomaa tässä vietetään, opparin aloittaminen vihdoin kunnolla on vain tehtävä. Olen haeskellut lähteitä netistä ja käynyt hakemassa kirjoja jo etukäteen luettavaksi, jotta kirjoittaminen sujuu sitten lennokkaasti kun on sen aika. Olen myös käyttänyt aikaa tehokkaasti auringonottoon, sillä samalla kun lukee opparikirjoja, voi myös toki ottaa aurinkoa eikä tarvitse möllöttää sisällä 4 seinän sisällä. Kohta olisi tarkoitus taas napata viltti kainaloon ja lähteä pihalle nauttimaan yli 30 lämpöasteesta.

image

Aamuihin on kuulunut myös ihania aamiaisia parvekkeella kaikessa rauhassa. Sami palasi jo tällä viikolla töihin, joten päivät kuluvat yksikseen kotona. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa taas kääntämään rytmiä, sillä ensi viikon keskiviikkona työt odottavat taas klo 6:00. Ei ihan helppo tehtävä, sillä näinä päivinä on tullut nukuttua yhteentoista asti ja ensi viikolla työtkin loppuvat jo klo 12.

image

Kuten sanottua, salilla on tällä viikolla vihdoin tullut käytyä kunnolla. Kesällä treenaaminen on hieman lipsunut, mutta nyt normaali treenirytmi alkaa taas löytyä. Puolentoista viikon päästä itselläni alkaakin FitFarmin Bikinichallenge, joka tietääkin tiukkaa kuria seuraavan 10 viikon ajan. Taidampa olla itselleni hieman armollisempi nämä viimeiset lomapäivät, kun ehtiihän sitä sitten.

image

Kuten kuvasta saattaa arvata, opparini liittyy vahvasti jääkiekkoon. Onneksi aiheeni on sellainen, josta minun oikeasti tekee mieli kirjoittaa, joten työhönkin on helpompi uppoutua. Kouluaikoina pahinta oli ehdottomasti sellaiset monen sivun tutkielmat aiheesta, joka ei vaan kiinnostanut yhtään. Monesti siinä venytettiin esseitä 500 sanalla vain sen takia koska niistä piti kirjoittaa 3000 eikä 2500 sanaa vaikka asia loppui jo ajat sitten kesken.

Minulla päättyi parisen viikkoa sitten "Linkkaa Blogisi"-postaus ja olen niistä nyt melkein kaikki käynyt läpi. Blogeja tuli yli 100, joten niitä ei ihan heittämällä käydä läpi. Haluan kuitenkin käydä ne blogit läpi enkä vain heittää esille muutamia vaikka kivan bannerin vuoksi. Joten jos ihmettelit missä postaus viipyy, se on kyllä tulossa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3