torstai 17. heinäkuuta 2014

Pink Converses

Huhhuh, kylläpä parin päivän blogitauko teki terää. Olin tiistaina niin poikki laivareissusta etten vain jaksanut tulla enää kertoilemaan kuulumisia ja päivähän vierähti toiseksi. Eilenkin oli mukava viettää aikaa pois blogin parista vaikka illalla (yöllä) kävinkin postailemassa Fashionable Fitness Friendsin puolelle. Sieltä ja instasta onkin voinut jo bongata uudet, ihka ensimmäiset Converseni.

image

Kun osallistuin huhtikuussa Olivian tyylipäivään, sain sieltä palkinnoksi 40 euron lahjakortin Kookenkään. Kävin pari kertaa miettimässä mitkä kengät mahtaisin haluta, mutta sitten ajatus Converseista pölähti jostain. Ikinä aiemmin en ole consseja omistanut enkä ole liiemmin ymmärtänyt niiden päälle. Omasta mielestäni korkea hinta tennareista (80€) ei ole ollut maksamisen väärti, mutta nyt kun tarjoutui tilaisuus saada nämä edullisesti, päätin ne hankkia. Ystäväni Petra oli vielä niin ihana, että tuli kanssani ostamaan kengät, sillä hänellä on henksukortti Kookenkään, joten alejen ja lahjakortin jälkeen kengistä jäi maksettavaa 27,50€. Näin näistäkin saatiin ihan normaalihintaiset popot.

image

Mietin pitkään haluaisinko minkä väriset ja koralli oli toinen vahva vaihtoehto. Niitä ei kuitenkaan ollut kuin sellaisena puolikorkealla varrella varustettuja ja pidin alunperin enemmän näistä matalista. Perinteiset valkoiset eivät myöskään olleet vaihtoehto, sillä niin monella on juuri ne valkoiset. Omassa käytössäni nekään ei kyllä kauaa olisi valkoiset. Olin jo masentuneena lähtiessä pois liikkeestä, sillä kokoja ei millään meinannut löytyä. Onneksi kuitenkin ystävällinen myyjä vinkkasi, että näitä oli tosiaan myös näinä matalavartisina. Sieltä löytyikin sitten yhdet 4 ja puolikkaat ja värikin oli itselleni passeli.

Tukholmassa tuli heti käveltyä nämä jaloissa ja tottakaihan on aina fiksua laittaa kävelyreissulle jalkaan uudet kengät. Onneksi kengät ei kuitenkaan hiertäneet kantapäistä vaan ainoastaan pikkuvarpaiden sivut tuntui vähän ottavan osumaa. Täytyy toivoa että näiden kantapäät myös kestää laahaavan kävelytyylini.

Omistatteko te Converset ja mikä on mielestänne hyvä hinta kengille?

8 kommenttia:

 1. Omistan parit Conssit. Tai no yhet enää, koska oon mestari kenkien pilaamisessa. :D Pohja kuluu aina mulla tosi nopeesti tuolta kantapäästä, koska kävelen varmaan jotenkin oudosti, hah. Sen takia toi Conssien hinta on mulle ainakin aika korkea, eikä niitä tule usein ostettua, vaikka haluisinkin omistaa niitä läjäpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tosiaan kuluu kengät aina ekana sieltä kantapäästä ja voi ei jos näillekin sit käy silleen :D Reiät kantapäissä on mun kengissä ihan tuttu juttu ja mä niin toivoin ettei nää kuluis niin nopeasti kun toi pohja vaikuttaa ihan jämäkältä kumminkin.

   Poista
 2. Kahdet conssit omistan.
  Violetit ovat jo rikkinäiset vanhukset joita pitää vain silitellä ja pitää kaapissa pahan päivän varalta, neljä vuotta niillä tallustelin kesät ja talvet säästä riippumatta :) Nämä olivat ekat conssit ja maksoin kirpparilla näistä 11€

  Nyt käytössä punaiset ihanuudet jotka maksoitvat 80€... Silti ovat aina yhtä mukavat jalkaan ja kestävät että maksavat kyllä jokaisen penninsä takaisin!!

  Mulla on se vika että heiluttelen jalkoja aina niin lähekkäin että conssi merkki alkaa kulua ja levitä kun hankautuvat toisiinsa :/

  http://live-for-living.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä alun jälkeen täytyy myöntää, että nää on hyvät jalassa :) Täytyy toivoa että nää kestää mun kantapääkävelyn ja ei tarvii heti olla ostamassa uusia. Meillä on näköjään jokaisella joku oma tapa pilata kengät :D

   Poista
  2. Sattumalta tänne löysin ja ei oo mun kaapissani vielä consseja juurikin sen hinnan takia. Periaatteesta en maksa tennareista 80€ olipa ne sit miten ylelliset tahansa 😊
   Kovasti niitä kyllä kuolaan joten tarjouksia ootellessa 😊
   Tuolla hintaa mitä sie niistä maksoit on passeli tai se 40€ on ihan vielä sillä rajalla et sen voi maksaa.

   Poista
  3. Toivotaan että osuu joskus tarjoukseen vaikka taitaa olla kyllä vakiona hinnat aika korkealla. Kirpparilta voisi toki tehdä hyviä löytöjä :) Aiemmin oon ostanut tennarit aina Stadiumin lasten osastolta (kiitos pienen jalan) ja kesäisin niistä saa pulittaa n. 10-15€. Sieltä oon löytänyt ihan Conversejen näköisiä tossuja, mutta ei se laatu kyllä ole samaa.

   Poista
 3. Olen aina haaveillut Converseista, mutta en ole raaskinut 80€ kengistä maksaa. Kesällä löysin nettikirpparilta sateenkaaren sävyiset lähes käyttämättömät 25€ ja olen todella tyytyväinen niihin. :) Blogistani löytyy kuva kengistäni.

  Suuren suuri kiitos some kuvakkeiden teko ohjeesta. Täytyypä alkaa harjoittelemaan. :):)

  http://elamassaeksynyt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sulla on käynyt hyvä tuuri conssiesi kanssa :) Kyllähän noita Converseja pyörii nettikirpparilla, mutta vielä ei oo tullu vastaan omaa kokoa ja useimmiten ne on myös väärää väriä :/

   Kiva jos ohjeista oli apua :) Tuun kurkkimaan kyllä millaiseen (lopulliseen) lopputulokseen päädyt!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3