maanantai 7. heinäkuuta 2014

Get a brain freeze whilst sunbathing

Nyt kun kesä on vihdoin alkanut, olen joka päivä majoittunut parvekkeelle siksi ajaksi kun aurinko sinne armollisesti paistaa.Seuranani minulla on ollut hyvä kirja, nettiradio sekä ihana kylmä juoma. Tiedättehän niitä jäähilejuomia mitä saa huvipuistoista ja leffateattereista, joita liian nopeasti juodessa aivot jäätyy? Nyt minäkin voin tehdä sellaisia kotona, kiitos uuden jäähilemasiinan.

image

image

image

image

Kysessä on Nostalgia Electricsin Slush-kone ja tällä voi myös tehdä smoothieita. Omaan juomaani olen nyt viime päivinä laittanut pussillisen jääpaloja (yhden sellaisen sinisen pussin mikä täytetään vedellä), Spriteä sekä pakastevadelmia. Koska mojitot sekä mansikkamargaritat ovat myös lempidrinkkejäni, nyt voin niitäkin tehdä kotona, sillä molempiinhan tarvitaan jäämurskaa ja tällä saa joko murskaa tai sitten ihan hienoja hiutaleita. Konetta oli onneksi ihan superhelppo käyttää. Ei muuta kuin Spritet kannuun, jäät koneeseen ja kone päälle ja antaa sen siinä hetken sekoittua. Ainoa mitä piti muistaa valita oli tosiaan se, kuinka hienoa silppua jäästä haluaa.

image

Aurinko alkaakin paistaa juuri parvekkeelle, joten on aika siirtyä sisältä pihalle. Ostin siskoni kanssa meille Lidlistä mangokuutioita, joten tänään taitaa olla Mango-Sprite-juoman aika.

Miten teillä on otettu kesäpäivät vastaan? Oletteko tekin lojuneet auringossa nauttimassa ihanasta lämmöstä?

Muistakaa myös linkittää bloginne linkkaa blogisi-postaukseen!

Postaus toteutettu yhteistyössä Alphageekin kanssa

2 kommenttia:

  1. Auringossa on tänään ja eilen kyllä tullut oltua, onneksi saatiin nämä aurigonottokelit takaisin niin tulee vähän väriä pintaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3