torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesälomakuulumisia

Olen nyt ehtinyt olla 4 päivää kesälomalla ja kaikki päivät ovat sisältäneet vähintään yhteisen elementin, nimittäin auringonoton. Aurinko paistaa parvekkeellemme tasan klo 14-16, joten siihen aikaan minua on turha koittaa tavoittaa aurinkoisena päivänä. Samikin on jo oppinut, että "eikös sun pitäisi olla jo parvekkeella kun kello on jo tuon verran".

image
Kesäkynnet <3
Nyt kun en tosiaan ole töissä, voin vihdoin lakata kynteni. Töissä kun tulee söhlättyä kokoajan niin paljon että lakan pysymisestä voi vain haaveilla. Sitä paitsi koska elämme tiukkojen kieltojen ja sääntöjen maassa Suomessa, enhän edes saisi käyttää kynsilakkaa töissä, sillä jokuhan voi vaikka kuolla siihen.

image

Maanantaina sain Samin houkuteltua Samin kanssani Chicosiin syömään ja kerrankin otin hieman kevyemmän vaihtoehdon Chicos Platen sijaan. Treeneissä on alkanut taas tiukempi kausi, joten keittiössäkin pitää sitten kiristää. Lisää siitä voit lukea Fashionable Fitness Friendsin puolelta.

image

image

Tänään päätin lähteä pitkästä aikaa ihan pihalle asti ottamaan aurinkoa, mutta sekin ilo loppui lyhyeen. Selkäni nimittäin kärähti todella nopeasti klo 12 auringossa, joten pieni paussi on auringon ottoon tulossa. Tai no, ainahan voi ottaa sitten toiselle puolelle sitä aurinkoa sitten ja jos vaikka muistaisi käyttää sitä aurinkorasvaa..

Huomenna onkin tarkoitus mennä grillailemaan äitini luokse ja tarkoitus oli grillata myös itseäni, mutta se nyt jääköön välistä. Varattiiin myös laivamatka meille Ruotsiin sunnuntaille, joten pieni breikki kotimaahankin on luvassa. Toivottavasti siihen mennessä selkäni on toipunut auringosta ja säät pysyvät hyvinä. En nimittäin tiedä mitään ihanempaa kuin aurinkoinen ja lämmin Tukholma!

Blogissa on myös meneillään Linkkaa blogisi-postaus, joten muista linkata oma blogisi sinne jos et ole sitä vielä tehnyt!

4 kommenttia:

 1. Ihanan väristä tuo kynsilakka! :)

  http://laura-pauliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ootko ihan tosissas sitä mieltä että se on huono ettet voi töissä käyttää kynsilakkaa? :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D :D Onneks käytän myös kynsilakkaa niin usein et oon tosi sad ;( first world problems

   Poista

Kiitos kommentistasi <3