lauantai 5. heinäkuuta 2014

Teidän Sushi Leppävaara

Kävimme eilen hakemassa Samin kanssa kesäloman kunniaksi vihdoin hieman sushia tai siis sutsia niinkuin meillä sanotaan. Olin vähän aikaa sitten spotannut läheltämme uuden sushipaikan, joka on ilmeisesti perheyrtiys. Ravintolan nimi on tosiaan Teidän Sushi ja se sijaitsee Espoon Leppävaarassa osoitteessa Harakantie 2.

image

Ravintolan ulkonäkö on vähintäänkin hämäävä, sillä paikka näyttää niin erilaiselta ulkopuolelta eikä sen perusteella voi odottaa liikoja. En tietenkään tajunnut ottaa kuvia ulkopuolelta, mutta paikka näyttää perinteiseltä nuhjuiselta kulmakioskilta, mutta todellisuudessa sisällä odottaa aivan eri maailma.

image

image

Kuten kuvista näkee, entisestä Filmtownista ei ole tietoakaan ja onhan sisustus vähän yksinkertainen, mutta se varmasti paranee vielä ajanmittaan. Sitten siihen itse tärkeimpään eli ruokaan.

Me tilasimme annokset mukaan, sillä Sami haluaa aina mieluummin syödä kaikesta huolimatta kotona. Annokset tehdään ravintolassa vasta tilauksen jälkeen kuten olettaakin voisi ja kala oli tuoretta.

image

image

Satuimme paikalle vielä lounasaikaan, joten saimme annokset vielä edullisemmin mukaan. Teidän Sushissa lounasaika kestää verrattain myöhään eli klo 16 saakka.  Annoksissamme oli tonnikalaa, mustekalaa, ankeriasta, tofua, lohta sekä jättirapuja niin makeina kuin nigireinä. Lohinigirit ovat aina olleet suosikkejani ja Sami onneksi luovutti omansa minulle. Ankeriasta en tietääkseni ollut maistanut aiemmin ja en varsinaisesti kyllä sitä täältä tunnistanut, mutta kaikki tuli syötyä ja hyvää oli.

Jos siis joskus liikutte Leppävaarassa ja haluatte hyvää sekä edullista sushia, suosittelen tätä paikkana kyllä ehdottomasti. Ravintolan nettisivuihin voitte tutustua täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3