tiistai 1. heinäkuuta 2014

Shoppailupäivä

Pikkusiskoni saapui eilen meille muutamaksi päiväksi kylään ja tänään minäkin vietin vapaapäivää töistä. Mikäs sen parempaa ajanvietettä olisi kuin hengailla päivä Sellossa kauppoja kierrellen. Itselläni ei ole mikään vimma ostaa uusia vaatteita vaan pikemminkin päästä niistä eroon. Olenkin nyt onnistuneesti myynyt jo paljon vanhoja vaatteita ja kenkiä facebookin kirpparilla ja vielä olisi paljon myytävää, jotta kaappeihin saisi taas tilaa. On muuten kumma että facetoface-kirpparilla nämä vaatteet eivät menneet kaupaksi 1-2 euron hintaan, mutta facekirpparilla suurin osa on mennyt heti 5 euron hintaan. Noh, en valita.

image

image


image

Koska pikkusiskoni on tuolta "landelta" päin kotoisin, luonnollisesti kolusimme kaikki Sellon kaupat läpi. Raahessa kun ei ole kuin Seppälä, X-Globe ja Jim&Jill, joten tarjonta ei ole kummoinen. Välillä itsestäkin tuntuu ettei Sellossakaan ole mitään ja systerini myös kommentoi että Sellon Intersport oli jo itsessään isompi kuin Raahen tyyliin kaikki urheilukaupat yhteensä.

Kaupoissa pyörimisen jälkeen suuntasimme Chicosiin syömään ja valinnanvaikeus oli taas ihan järkyttävä. Olimme molemmat niin nälkäisiä että olisimme voineet syödä mm. kaiken.


image
Ribs&wings


image
Pulled pork burger


image
Chico's plate

Itse otin alkuun Ribs&Wingsit ja pääruoaksi otin Chico's platen. Ruokalista oli uudistunut pikkaisen ja en vain millään voinut vastustaa noita erilaisia popperseja, joita tässä tuli mukana. Tänään saakin sitten salilla rehkiä tämänkin edestä!

image

Päivä ei toki vielä ole ohi ja suunnitelmamme onkin tästä heti pinkaista toivottavasti ei niin ruuhkaiselle salille heti kun vain maltan lopettaa tämän postailun ja saan pyykit kuivumaan. Eilenkin kävimme salilla ja treeniohjelmaamme kuului 30 minuutin crossaus sekä itse treenasin jalat pitkästä aikaa ja Emma treenasi vatsalihaksensa superkipeiksi. Tänään onkin sitten vuorossa rinta + hauis. 

Ostoksiakin tuli toki tehtyä hillitysti ja ne lupaan esitellä myöhemmin. Mitään kovin mullistavaa sieltä ei ole tulossa, sillä tosiaan vaatteista pitäisi päästä eroon eikä haalia niitä lisää. Hyvää tiistain jatkoa!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3