keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Näytäppä korttis

Eli tänään homman nimihän oli taas tuttuja skannaushommia Hartwall Areenalla. Sain vihdoin tänään myös ne asukuvat ihanista työvaatteistamme. Nanson lypsytakkia en kyllä laita päälleni sitten millään. Meidän vippitila huokui tänään taas tyhjyyttään, mutta olipahan ainakin aikaa juoruta tyttöjen kanssa ja käydä vähän kurkkimassa jännäksi äitynyttä matsia Slovakia-Kazakstan ihan livenäkin.


Tulipas kuvasta nyt yllättävän huonolaatuinen, mutta saa nyt kelvata kun toistakaan ei ole. Tuolla siis seisokellaan uudessa Niemi-rakennuksessa ja varmistetaan tärkeiden herrojen kulkuluvat. Pääsin tänään näkemään monia suomalaisia valmentajia, kuten Kari Jalosen, Risto Dufvan ja Jarmo Kekäläisen. IIHF:n bossikin piipahti paikalla. Tällä kertaa ei kuitenkaan koittanut puhua vitsikkäästi suomea.


Ruoka areenalla ei kyllä ole terveellisemmästä päästä. Kuitenkin tuo Kariniemen kanaceasar on se terveellisin vaihtoehto. Ainoa miinus Kariniemen kioskilla on se, ettei sieltä koskaan saa juotavaa aterian mukana, vaikka mitä ottaisit. Sentään Sami sai hyvät mätöt Hesestä kotimatkalla limpparin kera!Koska areenalla oli tänään tosi tyhjää (yllättäen), päästiin myös Bettinan kanssa alakatsomoon moikkaamaan hänen kummejaan ja katselemaan jääkiekkoa myös hieman paremmilta paikoilta. Loppujen lopuksihan Slovakia tuon ottelun vei, mutta hyvän tsempin Kazakstan kuitenkin veti. Mahtaakohan Suomelle tulla Kazakstania vastaan se yllätystappio sitten, mitä alunperin veikkailin Sveitsiä vastaan. Seuraavan kerran lätkää onkin tiedossa itselläni vasta lauantaina ja sieltäkin livistän kesken kaiken kummieni kanssa Hyvinkäälle seuraamaan miesten superpesistä. Hyvinkään Tahko saa nimittäin vastustajakseen kainuun pojat eli fanittamani joukkueen Sotkamon Jymyn! Kesäkuussahan on myös tiedossa Helsingissä huippupesistä. Silloin Sotkamon Jymy kohtaa Kouvolan Pallonlyöjät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3