keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Vapaaehtoisten kiitoslahjat

Postissa saapui tänään paketti Suomen jääkiekkoliitolta, joka sisälsi kiitoslahjat MM-kisoissa vapaaehtoisena toimimisesta. Lahjat eivät olleet itselleni ihan nappi valinta, mutta kiva muisto kuitenkin. Paketista paljastui siis Hockey Bird-sukat, jotka päätyvät Samin käyttöön, vapaaehtoisista tehty kirjanen, joka sisälsi paljon kuvia ja vähän asiaa sekä mitalin. 



Onhan tuo mitali ihan hieno ja mulla meni hetki ennenkuin tajusin mitä se esittää. Paras muisto kisoista on kuitenkin se aito pelikiekko, jonka sain meidän IT-tiimiltä. Tehdään kuulemma eniten virheitä ja ansaittiin ne siksi Mikaelan kanssa (yeah right). Ensi vuonna voisin ehkä vaihtaa tiimiä vipistä IT:hen, jos se vain olisi mahdollista. Oli kyllä sen verran tylsää hommaa tuo vipissä notkuminen, että ensi vuodeksi vaihtelua kiitos. Kovasti on tullut kyselyjä kisoissa töissä olemisesta, mutta hakekaa ihmeessä mikäli homma teitä kiinnostaa. Vaikka mulla ei ollut ihan paras kokemus sinänsä (vaikka meidän ryhmä olikin ihan paras), suosittelen kaikille lätkäfaneille kotikisoihin osallistumista tällä tavoin. 

3 kommenttia:

  1. mistä pystyy hakee tonne? :)
    ja en itekkää tajunnu et mitä piruu toi mitalli esittää?? onks siin kiekko jossai verkossa vai hä :D

    VastaaPoista
  2. Joo se on kiekko menos verkkoo :D Vähä vaikee ehk nähä tällee kuvast mut aika hyvin! Ja hmmm tonne oli sillon avoin haku joskus muutama kk ennen ku kisat alko ja veikkaan et ens talvena sama homma. Ainaki tosi moni meiän ryhmästä ei oo tulos uusiks, joten joutuu kai ne uusiakin hakee ens talvena. Voin kertoo jos saan jotai sisäpiiritietoo tai voinha tottakai laittaa noille viestiiki et haluisit tulla kisoihin :)

    VastaaPoista
  3. onpa hieno toi mitali! ihan kivan oloinen blogi (-:


    http://katja-emiliatakespics.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3