maanantai 28. toukokuuta 2012

Aurinkoista sadepäivää

Auringostahan tuo muuttui taas sateeksi. Ihana yllätys kun täydessä kesäasussa lähdet töihin ja jo parin tunnin päästä taivas kirjaimellisesti aukeaa ulkona. Onneksi Sampsu oli ihana ja tuli pelastamaan mut töistä kotiin autokyydillä. Eihän tuolla enää niiiiiiin kauhea ilma ollut mutta kuitenkin.

Vaatteet Gina Tricot

Pääsipähän tuo eilen kirpparilta ostettu pikkulaukkukin heti mukaan. Ihana kun ei tarvitse enää roudata mukana hirvittävää, pääosin tyhjää laukkua, kun mukaan ei tarvita kuin puhelin, kortit ja avaimet. Tosin illalla sitä kuitenkin kirosin töissä, kun jouduin ostokseni sitten kantamaan muovikassissa laukun sijaan. Ei kai sitä voi sitten olla koskaan tyytyväinen siihen mitä on ja ei ole.

"kanankoipi"
Tältä siis kanankoivet näyttävät ennenkuin ne paistetaan kaupassa. Tai no ei oikeasti ihan tältä, onhan tämä ällöttävyys hieman epämuodostunut kun kanan "peräsin" on tähän ylimääräisenä jäänyt. Hieman väsyneinä töissä jaksettiin tällekin naureskella urakalla, kuinka vajaata porukkaa meillä onkaan töissä?


Sain Mallulta myös kainuun tuliaiset tänään, nimittäin Jymy-lakua! Tätä ei saakkaan mistään muualta kuin kainuusta ja onneksi Mallu sinne reissun tekikin. Todellisen Jymyfanin on näitä nimittäin saatava. Oikeastihan nämä on ihan tavallista Kouvolan lakritsia, mutta kuitenkin. Ujutin kuvaan myös hieman omaa kasvimaatani ja voi kun ne on kivasti kasvaneet. Kohtahan noita pääsee ensimmäisiä jo tuhoamaan ja maistamaan. Nyt kuitenkin kohti iltapalaa ja nukkumaan, jotta jaksaa taas huomenna töissä. Lomaan onneksi enää TJ4!!

1 kommentti:

  1. Ihana toi paita! Liityin lukijaks :)

    http://all-good-things-sara.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3