keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Jääkiekon MM-kisat: Volunteer outfit

Nyt on muutama päivä toivuttu järkytyksestä, jonka kisa-asut meissä herätti. Koska työskentelemmä VIP-puolella ja vieläpä siellä kaikkein tärkeimmässä, odotin hienoja asuja. Ei ehkä sellaisia mitä yleensä käyttäisin, mutta kuitenkin jotain semieleganttia. Pieleen meni. Lopputuloksena oli 2 kamalaa trikoomekkoa, jotka eivät kyllä imartele miltei minkäänlaista vartalotyyppiä. Onneksi olen tässä kevään mittaan laihtunut niin saattaa olla, että kehtaan esiinyä asussa julkisesti. Jos kisoihin on haettu rennompaa kisailmettä, miksi miehillä on sitten kauluspaida, kravatit sekä klubitakit Turo Tailorilta, ei ole reilua.


Ihan ensiksi tämä omasta mielestäni hirveämpi Nanson desingkuvioitu kietaisumekko. Tätä aion välttää viimeiseen asti, sillä tuo kuosi on mielestäni vallan hirvittävä sekä mekko muistuttaa kuulemma synnytysosaston kolttuja. Tämäkin maksaa muuten 80€, joten ei ole halpaa. En kyllä ikimaailmassa maksaisi tästä niin korkeaa hintaa, vaikka onkin Nansoa.


Tässäpä sitten Seppälän laadukas mekko, myöskin siis trikoota ja tämä antaa vähemmän anteeksi näistä mekoista mikäli vyötäisilläsi on yhtään ylimääräistä. Edessä on sentään tuo rypytyssysteemi ja sen ansiosta maha ei onneksi näy niin paljoa. Tätä mekkoa suunnittelin käyttäväni kisojen ajan. Tämä mekko voisi toimia, jos kangas olisi vähän tukevampaa eikä olisi niin ohutta trikoota. Tuo huivi kuitenkin oli ihan ässä ja nappivalinta mielestäni naisten kisa-asuihin. 100% silkkiä ja kuviointi kisojen teeman mukainen. Tulen tuota varmasti käyttämäänn muuallakin kuin kisoissa!


Kisakuvia vaatteet yllä tulee sitten perjantain jälkeen, kun kisat alkavat virallisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3