sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Jääkiekon MM-kisat: Ohi on!

Tai eiväthän ne oikeasti ole vielä ohi, vaikka onhan tuo finaalikin jo aika taputeltu. Aion kyllä loppuun asti kannustaa Slovakiaa voittoon, mutta taitaa olla mahdoton tehtävä. Omat palloiluni kisoissa päättyivät ikävästi etuajassa, kun pirullinen (kesä)flunssa pääsi iskemään. Muutoin olisin jäänyt paikan päälle tiirailemaan finaalia ja olisihan meidän vipissä ollut pelaajien kultajuhlatkin tänään. Noh, ehkä sitten ensi kotikisoissa joskus monen vuoden päästä. Kuitenkin näistä kisoista jäi paljon kivoja muistoja ja tässäpä niistä yksi konkreettinen:


Tutustuin moniin tosi ihaniin ihmisiin ja aion meidän ryhmän tyttöihin pitää yhteyttä jatkossakin! Toivottavasti muutkin tulevat myös ensi kisoihin seuraavana keväänä, vaikka nyt meitä osittain kohdeltiinkin tosi kehnosti. Eniten jäi ehkä suoraan sanottuna v*tuttamaan tämä viimeinen päivä, kun jollain on pokkaa kohdella nuorempiaan erittäin ala-arvoisesti. Toivottavasti moni asia tulee muuttumaan vuoden aikana.


Kävimme tottakai myös katsomassa Suomen matsia livenä. Ei riittänyt kova tsemppi, joten kaipa me sitten ansaittiin se neljäs sija.

Loppuun vielä iso kiitos meidän ihanille vippiryhmäläisille <3 Me nähdään vielä!

3 kommenttia:

  1. et oo sattumoisin kuullu mis maissa kisat ens vuon? xD

    VastaaPoista
  2. Kisat ens vuonna samallalailla jaettuna Suomen ja Ruotsin kesken. Ratkaisevat pelit pelataan vain ensi vuonna Ruotsissa.

    VastaaPoista
  3. Oli varmaan mielenkiintosta olla töissä tuola, itekin suunnittelin hakevani mutta jotenkin se sitten jäi... Muutama kaveri kyllä oli ja kehu kovasti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3