torstai 24. toukokuuta 2012

Räpsyttimet kuntoon

Nyt on ripsihuollosta selvitty ja olipas se seikkailu käydä Vantaalla. Alkumatka juna+juna yhdistelmällä sujui ihan helposti, mutta onnistuimpas melkein lähtemään bussilla väärään suuntaan. Onneksi Tiksissä laiturit on aseteltu todella loogisesti, että siellä varmasti menee sekaisin. Loppujen lopuksi pääsin kuitenkin perille ja lopputulos ripsien suhteen oli taas enemmän kuin toivottu ja nyt täällä kirjoitteleekin yksi erittäin iloinen tytteli!


Tällä kertaa silmiin laitettiin siis 13mm ripset. Ihme ja kumma silmät eivät edes punoittaneet operaation jälkeen, vaikken enää olekaan tottunut pitämään niitä lappuja silmillä. Vaikka matka Kerlin luo pitenikin huomattavasti, aion silti jatkossakin käydä hänen luonaan. Eipä tuonne Soukkaankaan sen paremmin noilla julkisilla pääse.

Tänään oli myös periaatteessa viimeinen koulupäivä. Tämä riippunee täysin siitä jaksanko vielä ensi viikon keskiviikkona herätä ihanaiseen laudon-tenttiin. Uusimismahdollisuus olisi toki myös syksyllä, mutta ehkäpä käyn edes koittamassa. Pidettiin tänään vielä huippu Tekes-esitys Vaipin kanssa tänään ainoastaan meidän maikalle, sillä kukaan muu ei vaivaantunut enää kouluun. En kyllä yhtään ihmettele että miksi.

Vaippi <3 Vaippi
Kaisaniemen puistossahan olisi tänään myös tutor-piknik, mutta taitaapa laiskottaa seikkailun jälkeen niin paljon, että jää kyllä väliin. Kyllähän sitä ehtii sitten tutorkavereiden kanssa palloilla, kun fuksit tulevat taas syksyllä meidän iloksi. Toivottavasti meille tulee oikein ihanat möllykät <3

6 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköiset ripset, tosi luonnolliset! Ripsienpidennykset olis kivat kesäksi, mutta pidän toisinaan silmälaseja, tai oikeastaan aina töissä eikä pidennykset ei oikein sovi lasien kanssa.

  VastaaPoista
 2. Onkohan sulla sama ongelma kun mulla rillien kanssa, että ottaa laseihin kiinni? :D Liian pitkät ripset ainakin mulla muovisankaisten lasien kanssa :( Mutta kiitos kovasti kehuista, tykkään itse myös!

  VastaaPoista
 3. minäkin tahdon räpsyttimet!! :( en jaksa kesällä meikata ollenkaan ja ripsarin laitto on perseestä.. mutta pelottaa et nuo sitten kuluttaa kamalasti omia =(

  VastaaPoista
 4. Kyllähän ne kuluttaa, mutta ehkä omat ripset tuntuu niin mitättömiltä noiden jälkeen et johtuu ehk osittain myös siitä :D Ja ainahan ripset kasvaa onneks takas :)

  VastaaPoista
 5. Haluisin itekki ripsienpidennykset! Paljonko noi makso ja mitä oot ollu mieltä noista ja niitten kestosta:D?

  finalyourdestiny.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Mulle nää ripset maksaa aina 40e per kerta kun tutullani tosiaan laitan :) Muutoin veikkaisin paikasta riippuen 50-120e. Kesto nyt tietty vaihtelee siitä kuinka paljon omat ripset tippuilee pois ja nämä niiden mukana, sanoisin kuitenkin sen 3-4 vkoa ja sen jälkeen on jo syytä huoltaa. Itselläni kestää hyvänä n. 3 viikkoa ja olen kyllä tykännyt. On niin helpot ja kesällä ei tarvitse meikata sitten ollenkaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3