sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Jääkiekon MM-kisat: 0-5 siitä viis

Turpaanhan sitä tuli, että tuntui. En kyllä odottanut tälläistä nöyryytystä, mutta minkäs teet. USAn joukkue nyt vain oli parempi ja Suomen suorastaan surkea. Vaikka oma suosikkini Lasse Kukkonen ainakin ajoittain hoiti hommansa hyvin, ei Suomen hyökkäyspäästä nyt vain ollut mihinkään. Kohtaamme sitten ehkäpä puolivälierissä uudestaan Usan ja toivottavasti pääsemme mitalipeleihin, vaikka nyt ei hyvältä näytäkään. Huomennahan on vielä edessä peli Kazakstania vastaan ja pitääkin tehdä oikeasti parhaamme, jotta voimme tämän pelin voittaa. Olihan kyseinen maa pelannut tasan varsinaisella peliajalla Usaa vastaan.


Mahduttiin siis aivan ylimmälle riville katsomaan matsia ja näkihän tuolta nyt ihan hyvin kuitenkin. Peliäänet ei vain kuuluneet kunnolla, mutta aika pieni pahahan se oli. Käytiin toinen erä kurkkimassa siis matsia ja tämän jälkeen luovutin ja kinusin itselleni luvan lähteä kotiin tekemään kouluhommia, joiden deadline on tottakai tänään. En ole muuten saanut niitä vielä edes aloitettua, kun ei tuo Word oikein tykkää toimia.

Silveri oli kauniin valkoinen
Vippitilamme


Tälläiset Suomi-kynnet itsekin haluan, mikäli käyn ensi viikolla kynsi- ja ripsihuollossa. Pitääkin varmaan soitella onko Kerlillä aikaa fiksata minut kisa- ja kesäkuntoon! Nyt kuitenkin oikeasti kamppailemaan koulutehtävien pariin vaikka sitten kaatuilevalla läppärillä, adios!

5 kommenttia:

 1. No ei huono vippitila ollenkaan. harmi vain että peli tosiaa meni aiiika huonosti. Hitto, vieläkin suututtaa! :D

  VastaaPoista
 2. No ei joo ollenkaan, ruokakin on aina niin hyvää! Peli oli kyllä jotain aivan muuta tänään :D Ja kyllä suututtaa, mut ei kai tästä voi kuin parantaa.

  VastaaPoista
 3. Hirmu kivan oloinen tyyppi oot, ja blogi samoin! :) Jään varmasti lukemaan tätä, sillä tää ei ole sellaista perustarjontaa mitä nykyään kaikkien blogeista löytää. Me likes!

  kurkkaathan? :)
  http://daywithkatarina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos kovasti kehuista! :) Toivottavasti taso pysyy jatkossakin samana :D

  Ja käyn kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 5. mageet nuo kynnet! ja kiva tuo sun banneris (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3