keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ihan vaan yksillä käytiin

Eilen oli siis ensin työpäivä hallilla ja sen jälkeen tiedossa Usa-Sveitsi-jääkiekko-ottelu. Työpäivä oli tottakai tylsä ja onnistuin tulemaan taas väärään aikaan töihin, tällä kertaa onneksi vain tunnin liian aikaisin.


Sitten siihen itse otteluun. Sami oli hommannut meille paikat alakatsomosta vaihtamalla ilmaislippuni 3 parempaan lippuun. Näkihän sieltä ihan hyvin, mutta peli ei kyllä ollut kovin mielenkiintoinen. Tottakai toivoin Sveitsin voittoa ja kova äänihän kannattajista lähti. Valitettavasti kuitenkin "parempi" voitti ja lopputuloksena sitten Suomi-Usa puolivälierissä.


Matsin jälkeen mentiin pihalla olevaan kaljatelttaan sitten "yksille" ja lopputuloksena siis se, että päädyimme kaksin Alupubiin. Siellä tulikin sitten juhlittua johonkin kahteen, hävittyä Samin rahat Blackjackissä ja juotua parit mansikkaunelmat. Kivaa oli ainakin itselläni!


Sain myös eilen kaveriltani tuollaisen Hockeybird-avaimenperän. Sen verran iso pallero tämä on, etten aio sitä avaimissa pitää vaan taitaa päätyä Poloon roikkumaan. Olisin myös halunnut Suomi-kaulaliinan, mutta ne ovat tottakai loppu kaikkialta. Hienoa toimintaa taas ruotsalaiselta firmalta! Eihän niitä varmaan olisikaan mennyt kaupaksi täällä Suomessa.

Nyt kuitenkin alan valmistautumaan työpäivään, josta ei toivottavasti tule aivan kamala. Huomenna kun on helatorstai ja kaupat ovat siis kiinni. Itselläni olisi mahdollisesti huomenna tiedossa lintseilyä, kun Hok-Elanto on sen meille vuokrannut tuttuun tapaan yksityiskäyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3