sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kirpparireissu Valtteriin

Empäs ole aikaisemmin herännyt vapaaehtoisesti näin aikaisin sunnuntaina. Oltiin Bettinan kanssa matkalla Valtteriin jo ennen yhdeksää. Valtteri on siis kirpputori Vallilan makasiineilla ja ilmeisen suosittu sellainen. Jengiä oli jo ihan liiaksikin melkeimpä siinä yhdeksän aikaan. Ihan hyvä että oltii ajoissa liikkeellä, niin kaikki hyvä tavara ei ollut vielä mennyt. Kierreltiin kirpparilla parisen tuntia ja itselläni rahaa meni huimat 25 euroa. Ja sitten niihin itse ostoksiin:

Tennarit 1€
Rannekoru 4€
Bettinan Longchamp 10€
Huivi 4€ ja korvikset 3€
Bettinan korkkarit 3€
Laukku 2€ ja kirja 1€
Valtterilta voi tehdä näemmä mukavia löytöjä, vaikka olihan siellä kauheasti roinaakin. Lastenvaatteita siellä oli myynnissä varmasti enemmän kuin tarpeeksi. Hintatasokin oli mukavan edullinen, vaikka joillain pöydillä yritettiin selkeästi rahastaa myymällä mm. Seppälän laukkua miltei samaan hintaan kuin se maksaa kaupassa. Samoin yksi setä koitti myydä akkarikirjaa 20€ hintaan, joutuihan siihen sanomaan ei kiitos. 

Valtterin jälkeen haettiin kaupasta hieman eväitä ja mentiin musiikkitalolle istuskelemaan. Aurinko paistoi oikein mukavasti ja saatimpas siinäkin muutama tunti juoruttua. Vaikka meille sitä ikäeroa on Bettinan kanssa 8 vuotta, eipä sitä välillä edes huomaa. 

Karppaajan salaatti ja ilmakuivattua kinkkua

Vaatteet Gina Tricot, kengät Accezorise

Päivän vaatetuksen tarkoituksena oli olla mahdollisimman rento ja mukava. Niimpä päälle valikoitui legginsit ja löysä tunika. Ja tuohon kaulakoruun olen niin ihastunut <3 Se on vaan niin ihanan värikäs ja kesäinen. Unohdin aiemmin mainita, että ostinhan myös wokkipannun 3 eurolla sekä yhden valkoisen paidan eurolla, mutta niitä en nyt tullut kuvanneeksi. Joskus olisi itsekin tarkoitus mennä myymään vanhoja vaatteita tuonne Valtterille ja ihan hyvä, että olen sen käynyt nyt tsekkaamassa paikkana. Täytyy myös joskus poiketa sinne uudestaan!

5 kommenttia:

 1. Ihana toi kaulakoru johon olet ihastunut! :)

  VastaaPoista
 2. mäki tahon valtteriin =(( koskaa ollu!!! ja ihania löytöjä!!!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa ehottomasti mennä :) Ite ajattelin käydä kesäkuussa viimeistään uudemman kerran!

  VastaaPoista
 4. Yllätyin, kun blogisi onkin näin mukava ja iloinen (: En oikein tiedä mistä se alkukuva oikein tuli?

  Mutta ää, miten ihania kirpparilöytöjä löysit, ooooon niin kade!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3