tiistai 12. elokuuta 2014

Teidän blogit ♥

Tovihan siinä vierähti että sain selailtua kaikki teidän bloginne läpi, mutta nyt olen valinnut omat suosikkini teidän linkkauksistanne. Toivottavasti löydätte itse myös kivoja blogeja tämän avulla! :)

http://saijis.blogspot.fi/
Saijan blogin löysin jo muutama kuukausi sitten ja onhan se myönnettävä, että tämä tyyli vain iskee minuun ja muutenkin tykkään tämän tyyppisiä blogeja huomaamaan. Yleensä en lue suuren massan blogeja, mutta tätä blogia massat eivät ole vielä pilanneet.

http://lemondeselonleni.blogspot.fi/
Leni kirjoittelee elämästään ihanan arkipäiväisesti, johon itse ainakin pystyn samaistumaan. Tykkään juurikin blogin kirjoitustavasta tässä blogissa!

http://viiskyttieta.blogspot.fi/

Tästäkin blogista löytyy paljon tyttöjen juttuja ja juuri siihen ihastuin täälläkin. Banneristakin jo näkee mitä tuleman pitää :)
http://dreamoffi.blogspot.fi/

Oululaisen 24-vuotiaan Ninan blogi, joka noh, sisältää kauniin ulkoasun ja juttuja, joita tykkään lueskella blogeista aamukahvin äärellä. Ehdottomasti eniten tykkään kyllä Oulu-statuksesta, kun en enää siellä itse asu niin mukava lukea Oulussa asuvan blogia. 

http://kehvelijehnakas.blogspot.fi/
Ihanat isot, laadukkaat kuvat ja kauniit asut, olen myyty!

http://ada-sofia.blogspot.fi/
Paljon ihania, vaaleita kuvia. Täydellistä hyvän olon terapiaa!

http://jasminsofi.blogspot.fi/
Tekstiä, johon on myöskin helppo samaistua. Myös niitä arkipäivien ongelmia ja ahdistuksia, jotka monesti jätetään pois. Blogista löytyy myös kauniita, isoja kuvia sekä päivän asuja!

http://mielikuvailua.blogspot.fi/
Ihanan Liisin valokuvausblogi, johon itsekin toimin mallina eräänä viikonloppuna heinäkuussa. Niitä kuvia ei ole vielä julkaistu, mutta odotan kyllä sitä hetkeä kuin kuuta nousevaa! Niin lahjakas tyttö on kyseessä ja kauniita kuvia blogista löytyy pilvin pimein. Suosittelen ehdottomasti!

http://odottavanaikaan.blogspot.fi/
Mahtuupa joukkoon vielä yksi täysin erilainenkin blogi, nimittäin tulevan mamman blogi. Yleensä kierrän mammablogit kaukaa, sillä en vain jaksa lukea mitä pikku mussukoille tänään kuuluu. Tätä kuitenkin selailin pidemmälle ja nuoresta iästään huolimatta Hennan jutut saivat jäämään. 

Toivottavasti tosiaan löysitte uusia blogeja myös teidän lukulistoillenne ja kiitos kaikille bloginsa linkanneille! :)

2 kommenttia:

  1. Oi kiitos hurjasti! :) Pitää vissiin keksiä jotain kivaa banneriin; näyttää niin karulta noiden muiden seassa, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ole hyvä :) Nojoo kieltämättä vähän väritön muihin verrattuna täällä vaikka se blogissa toimiikin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3