torstai 14. elokuuta 2014

Minustako Personal Trainer? Kyllä!

Sain eilen upean puhelinsoiton, jossa sain tietää että minut on hyväksytty liikuntakeskus Fressin Personal Trainer koulutukseen! Hain koulutukseen elokuun alussa ja olin jo heittää kirveen kaivoon sen osalta, kun mitään ei alkanut kuulua. Odotus kuitenkin palkittiin ja minut hyväksyttiin koulutukseen. Muutaman viikon päästä minäkin voin sitten kutsua itseäni Fressi Traineriksi :)

Koulutuksen järjestää FAF eli Fitness Academy of Finland. Koulutus kestää intensiivisesti 3 viikkoa ja lähiopetuspäiviä kertyy huikeat 18. Melkein joka päivä siis saan imeä itseeni uutta tietoa treenaamisesta ja ravinnosta. Pääsempähän itsekin testaamaan kuntoni siinä samalla.


PT:n ammatti ei varsinaisesti ollut prioriteettilistani kärkipäässä vaan koitin lähinnä onneani miten minun mahtaa käydä. Tällä hetkellä minun kuitenkin tulisi keskittyä sen edellisenkin koulun loppuun saamiseen ja opparini onkin nyt edistynyt tällä viikolla ihan kivaa tahtia. En voi kuitenkaan kieltää ettenkö olisi todella innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta, sillä tässä ammatissa pääsen yhdistämään harrastukseni sekä myyntityön. Olenkin monesti haaveillut. että saisin myös joskus inspiroida muita treenaamisen parissa ja nyt sekin on mahdollista tämän myötä.

Töiden alkamisajankohdasta ei vielä ole tarkkaa tietoa, mutta eiköhän se johonkin syyskuulle ajoitu kun koulutus saadaan loppuun. Rautaista ammattilaista minusta ei vielä kyllä näissä 3 viikossa synny, mutta OP:n mainoksen mukaan kokemus tuo varmuutta. Uusia haasteita kohti mennään kuitenkin innolla ja päivittelen sitten fiiliksiä kurssilta sitä mukaan kun kerkeän :)

2 kommenttia:

  1. Uu onnee :)! Voit rupee mun toiseks pt:ks :-D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Maybemaybe ;D Vähän kyllä jännittää miten opin myös toisia ohjaamaan, mutta eiköhän se siitä!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3