tiistai 26. elokuuta 2014

Sadepäivän pelastajat - Ted Baker Rubberboots

Vaikka toivoinkin hieman viileämpiä ilmoja, en silti olisi halunnut syksyn ja sateiden saapuvan näin pian. Kieltämättä syksy on yksi ihana vuodenaika pukeutumisen sekä lenkkeilyn kannalta, sillä sopivan viileä ilma innostaa minutkin juoksemaan. Mutta hei, hyvä säähän oli vain pukeutumiskysymys ja siihen minun ratkaisuni oli hieman pyöriä Zalandon sivuilla ja tilata itselleni vihdoin kumisaappaat.

image

image

Olin pitkään miettinyt jos olisin tilannut Hunterin kumisaappaat myöskin tälläisinä mustan kiiltävinä, mutta päädyin onneksi näihin. Nämä ovat siis Ted Bakerin HISS-kumisaappaat ja näitä saa mm. Zalandolta. Tällä hetkellä näillä on hintaa 134,95€, mutta omani ostin onnekkaasti parhaimpaan alennusmyyntiaikaan, jolloin hintaa jäi vain 80€. Muutoin olisin vielä jäänyt odottelemaan päätöstä näiden ja Hunterien välillä. 

15028090701_74f27f25fe_o

Kyllä näillä nyt sitten kelpaa köpötellä. Näiden ainoa miinuspuoli on se, että aluksi nämä tuntuivat kovin painavilta jaloissa ja pelkäsin että jos vaiva ei mene ohi, penikathan siinä kipeytyy. Onneksi kuitenkin jalka tottui nopeasti ja nyt näillä on kiva kävellä. Vielä en ole kehdannut hyppiä kuralätäköiden kautta, mutta ehkä someday :)

Miten te olette valmistautuneet syksyyn ja omistatteko te kumppareita?

6 kommenttia:

 1. Siis ihanat! :o Mulla on kahdet kumisaappaat, hunterit ja keltaiset hait. Niitä voi sitten vaihtaa aina fiiliksen mukaan ;)

  http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina hyvä olla parit kengät vaihdeltaviks fiiliksen mukaan :) Mäkin ehkä pikkuisen kaipaisin uusia nahkasaappaita tähän hätään ;D

   Poista
 2. Onpas ihanat! <3 Ite en omista kumppareita ja syksyyn alan valmistautua viikonloppuna shoppailemalla kasan syksyvaatteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta oli tavallaan tosi masentavaa, että syksy tuli jo nyt kauppoihin, mutta ei sit kuitenkaan! Musta on ihana pukeutua pitkästä aikaa taas neuleisiin ja kohta onkin talvi <3 Värit tai oikeastaan niiden puute syksyn vaatteissa on kyllä yks plööh :(

   Poista
 3. Niin ihanat kumpparit!<3 Haluan samanlaiset:D

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä vaan tilaamaan sitten ;D Nää on kyllä alun jälkeen ollu hyvät jalassa ja varmasti pelastaa vielä monilta sateilta!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3