tiistai 6. marraskuuta 2012

Liikuntainto jatkuu

Tavoitteenani on laihtua n. 5kg X-päivään mennessä, kuitenkin tässä suht lähiaikoina toivottavasti. Palkintona olen ajatellut itselleni jotain kivaa kannusteena ja pitkän aikaa se onkin ollut Louis Vuittonin huivi/shaali. Nyt kuitenkin rahatilanne on tullut pahasti moisen esteeksi, mutta onneksi liikuntaan se ei ole vaikuttanut sen kummemmin. Kilo on lähtenyt about painosta pois ja täytyy myöntää että olen tähän pettynyt. Kuitenkin kaikilla kevyillä ja suositelluilla tavoitteilla periaatteessa olisi pitänyt laihtua jo ainakin 2 kiloa (0,5 kiloa viikossa), mutta jaksetaan nyt kuitenkin tsempata. Serkkuni Hanna on myös asettanut omia henkilökohtaisia tavoitteita jouluun mennessä saavutettavaksi, joten tsempataan toinen toistamme sitten sinne asti täysillä ja tietysti sen jälkeenkin.


Maanantaisin tapanani on käydä salilla klo 20-21, sillä crossaan tunnin samalla Huippiksia katsellen, paras tapa multitaskata maanantaisin! Eilen kuitenkin jakso oli kuitenkin todella pettymys ja meinasinkin lopettaa koko homman kesken. En onneksi kuitenkaan lopettanut vaan onnistuneesti kulutin 620 kaloria.

Tiistaisin ei ole koulua, joten on aikaa käydä salilla. Jalkani ovat yleensä todella jumissa maanantain rääkin jälkeen, joten teen hieman erilaisen treenin, joka yleensä sisältää jotain häröilyä salilla laitteissa.


Tänään salituntiini kuului 10min alkulämmittely rankan ylämäkikävelyn muodossa. Kyllä teki tiukkaa maksimikulmalla pinkoa hirveätä vauhtia eteenpäin juurikin jumiutuneiden jalkojen takia. Kestin kuitenkin loppuun asti kunnialla ja päätin myös jättää jalkatreenin miltei sikseen tältä päivältä.

Treeni 6.11.2012

Lähentäjät / 3x 12 toistoa 30kg
Loitontajat / 3x 12 toistoa 35kg
Selkälihakset / 3x 10 toistoa
Vinot vatsat / 6x 12 toistoa 20kg
Vatsarutistus / 3x 20 toistoa 40kg
Rintalihakset / 3x 12 toistoa 25kg
Ojentajat / 3x 15 toistoa 5kg
Vatsalihakset / 3x 20 toistoa
Punnerrukset / 3x 10 toistoa


Huomenna pidän ansaitun lepotauon ja torstaina jumppaaminen jatkuu! Viikonloppuna koitan myös välttää herkuttelua, mutta luulempa (tiedän) epäonnistuvani :D

6 kommenttia:

 1. Kinder kalenteri odottaa palkinnoksi! :)

  VastaaPoista
 2. oot söpö ja onnea reenaamiselle ;)

  VastaaPoista
 3. Itse olen huomannut parhaimmaksi laihdutuskeinoksi säännöllisen liikunnan joka päivä. Sen ei tarvitse olla kuin puoli tuntia, mutta se pitää jo rutiinia yllä. Joinakin päivinä (treenit) tulee toki liikuttua enemmän. Salilla pitäisi vielä alkaa käymään lihaskunnon vuoksi.

  Lisäksi muutama vuosi sitten luin, että ruokavaliosta ei pidä tehdä 100% täydellistä, 90% riittää. Laskeskelin siis, että 10% voin mässäillä. Omalla kohdallani tämä siis tarkoittaa kuukauden 30 päivästä 3 päivää, muun ajan pyrin syömään oikein.

  Omalla kohdalani olen myös havainnut, että normaalipainoisena kun yrittää tiputtaa muutaman kilon, se 0,5 kiloa viikossa ei oikein toimi vaan tahti on hitaampaa. Ehkä teen jotain väärin, mutta toisaalta eipä sen painonpudotuksen normaalipainoisena pidäkään olla mitään yksittäisten kilojen tarkkailua van hyvän olon hakemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pitkästä kommentistasi! Olen nyt tosiaan hieman yli kuukauden yrittänyt tsempata eli syödä terveellisemmin ja liikkua säännöllisesti. En odota ihmeitä, mutta silti olisin toivonut hieman suurempaa edistystä, jotta motivaatio säilyisi.

   Ja tosiaan, 0,5kg viikossa voi olla normaalipainoiselle jo paljon. Ja varsinaisesti en halua pudottaa painoa vaan kiinteyttää kroppaa omilta ongelmakohdiltani. Tietysti pienempi lukema puntarissa olisi mieluinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3