tiistai 12. helmikuuta 2013

Tehokas maanantai

Eilinen olikin varsinainen tehopäivä. Heti aamusta suuntasin G-worksin tarjoamalle aamupalalle Kluuviin Fazerin kahvilaan. Myös viime syksynä osallistuin kyseiselle aamiaiselle ja mukavaa oli tälläkin kertaa. Paikalla oli tuttujani pelipiireistä, jotka nykyään siis pyörittävät kyseistä yritystä sekä myös muutamia uusia kasvoja.

Fazerin aamiainen
Aamiaisen jälkeen olin suunnitellut meneväni pienille päiväunille kotiin ennen koulua, mutta eihän siitä nukkumisesta tullut mitään. On se kumma että vaikka kuinka meinaa nukahtaa pystyyn, sitten kun nukkumiseen olisi mahdollisuus niin uni ei kuitenkaan tule? Toivottomana siis luovuin päiväunista ja läksin kohti koulua. Koulussa olisi kuitenkin ollut pettymyksekseni tarjolla tylsä luento, jonka myös mummini siunauksella skippasin ja menin salille taas pitkästä aikaa. Vieläkään ei ihan terveitä ehkä olla, mutta hyvin se 40min intervallitreeni taittui kuitenkin. Tänäänkin tarkoitus mennä salille kunhan ensin käyn hieman herbaamassa Hiparin kanssa.


Kotimatkalla bongasin taas ihanuuksia Seppälän näyteikkunasta ja näitä koitan kyllä vastustaa parhaani mukaan ainakin huhtikuulle asti tai toivottavasti kokonaan! Kuitenkin värillisiä housuja kaapistani löytyy vaikka tosin nekin taitavat olla liian isoja. Noh, mietitään nyt ainakin ja tarkkaan!

Kouluhommia sain myös tehtyä, sillä koin äkillisen inspiraation kirjoittaa hieman henkilöstöturvallisuudesta. Tänään, huomenna ja torstaina olisikin sitten tarkoitus painaa raporttia kunnolla eteenpäin, että saataisiin sekin pois jaloista ja hieman rennompi kouluarki voisi alkaa.

Illalla myös tuli pelattu hieman wowia, sillä tuttuun tapaan maanantaisin klo 19-22 raidataan. Tällä kertaa meitä oli mukana vain 10 ja olin miltei varma ettei minua valita 22 ilmoittautuneesta mukaan tähän joukkoon. Toisin kuitenkin kävi ja itselleni iski hirveä paniikki, sillä en kunnolla hallitse Heart of Fearin raiditaktiikoita ja tarkoitus oli kaataa loputkin 3 bossia kyseiseltä raidilta. Kuin ihme ja kumma, onnistuin olemaan mokaamatta ja raidi saatiinkin clearattua yllättävän tehokkaasti.

"Heart of Fear saatiin viimeinkin tyhjennettyä, tosin 10manilla vasta. Grand Empress Shek'zeer kaatui yllättävänkin kivuttomasti parin yrityksen jälkeen vaikka kaverit yrittivätkin mahdollisuuksiensa mukaan rasittaa healereita. Terrace of Endless Springistä päätimme kokeilla Protectoreita elite moodissa ja jo ensimmäisen yrityksen jälkeen kävi selväksi että ovat kaadettavissa, parin yrityksen jälkeen pomot olivatkin jo kyljellään. GZ & GJ KK." (c) Palloilija

Siinä etualalla pettini Tortoisén kanssa
Terrace of Endless Springissä kävimme myös koittamassa ensimmäistä bossia Elitenä (ei oikein ole selvinnyt tämä homma minulle), joka on ilmeisesti vaikeampi kuin ihan tavallinen normaali. Itselleni tämä väärä tappojärjestys tuntui paljon helpommalle kuin normaali ja hienostihan se elitemallisena meni alas. Loottia en itse täältä saanut, vaikka olisihan paremman itemlevelin omaavat tavarat minullekin kelvanneet. Normaalistihan Toesista saa ilvl 496 tavaraa normaalilla, mutta elite olisi ollut jo lähempänä HC:ta ilvl 503:llaan. 

Ehkä nyt riittää nämä wowihöpinät ja säästän nämä ihan omalle postaukselleen johonkin tulevaisuuteen. Kohta nimittäin se Hipari toivottavasti soittelee ja lähden kohti Selloa. Illalla pelataankin Barona Areenalla jännittävää jääkiekkoa, sillä Espoo Blues kohtaa Oulun Kärpät. Espoon pitäisi nämä pisteet ehdottomasti ottaa ja vaikka molempia joukkueita kannatankin, antaisin pisteet tänään ehdottomasti Bluesille, sillä he nyt niitä tarvitsevat enemmän. Kärpät kuitenkin ovat jo varmasti jollain tapaa mukana pudotuspeleissä ja tokihan myös Bluesin täytyisi edes sääleihin päästä. 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3