tiistai 12. helmikuuta 2013

100 years party

Viikonloppuna juhlimme enoni ja hänen vaimonsa yhteisiä viiskymppisiä ja paikalla oli n. 80 vierasta. Suurin osa oli tietysti minunkin sukuani ja suurin osa tuntemattomista oli heidän vanhoja teekkarikavereitaan. Ilta sisälsi hyvää ruokaa, juomaa, juomalauluja sekä seurustelua ja tanssia.

Menu
Ruokalistalta ehdoton lempparini oli taas alkuruokapöytä ja sieltä yllättäen myös kala. Valkoviini-sitruunamarinoitu kirjolohi oli ihan luvattoman hyvää ja jopa Samikin sitä söi innolla. Pääruoka oli ehkä hienoinen pettymys omalta kohdalta, mutta onneksi edellämainittua kalaa oli jäänyt yli jopa yöpalalle asti.


Pukukoodi juhlissa oli virallinen: kutsukortissa ohjeena oli tumma puku, joten itsekin jouduin hieman panostamaan. Varsinaista iltapukua en omista, mutta Zaran nude peplummekko sopi ikäiselleni tilaisuuteen hyvin. Opiskelija kun olen, en viitsi hankkia vain yhtiä juhlia varten oikeanlaista, kallista mekkoa. Hiustenpidennyksetkin pääsivät pitkästä aikaa tosi toimiin ja tuntihan siinä taas meni kiharoiden kanssa tapellessa. Hermoromahduskaan ei ollut kaukana. Koruina asuni kanssa toimivat luotto"killuttimeni" Samin mukaan eli Guessin ranne- ja kaulakorut.

Harmi ettei kuvia juhlista ole enempää, mutta kivaa kuitenkin oli ja ensi vuonna juhlimmekin sitten äitini pyöreitä vuosia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3