sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Makuuhuoneen sisustusta

Vielä ei kyllä varsinaisesti ole päästy itse toteuttamisvaiheeseen, mutta suunnitelmia on kyllä saatu aikaan. Suunnitelmille on myös saatu lupa avopuolisolta (jolta kuulemma ei tarvitse edes kysyä kun toteutan ideani kuitenkin). Makuuhuoneeseen olisi siis tulossa kynttilähylly sekä sisustustarra tekstillä "Sweet Dreams". Koska suunnitelmat ovat vaiheessa, yhtenäistä kuvaa ei ole, mutta eiköhän tämä visio toteudu jo piakkoin :)



Ylemmässä kuvassa itse hyllyllä ei näy niitä kynttilöitä, mutta juurikin about tuolla tavoin haluiaisin hyllyn sänkymme päätyyn, hieman tosin korkeammalle että tarra mahtuisi nätisti hyllyn alle. Hylly olisi sitten tarkoitus täyttää tuikuin ja erilaisin kynttilöin, jotta se näyttäisi myös päivisin hyvältä.

Muutoinkin makkaria pitäisi jotenkin saada siistittyä ennen kevättä. En tiedä pitäisikö sitten verhojakin vaihtaa vai mikä auttaisi? En siis tarkoita sotkuisuutta, mutta yleisilme kaipaisi kenties uusimista. Ja tietysti mikä parasta kevään tulossa, saan vihdoin luvan taas pitää makkarin verhoja auki! Mieheni kun ei tosiaan tykkää lämmön karkuunpäästämisestä :)

Millaisia suunnitelmia teillä on kevääksi sisustusrintamalla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3