perjantai 8. helmikuuta 2013

Jääkiekkoviikonloppu

Viime viikonloppu kului erinäisillä jäähalleilla. Kahdessa näistä päätähtenä oli Espoo Blues ja yhdessä Rangers eli Samin joukkue. Kaikissa otteluissa tuli valitettavasti turpaan, mutta aina ei voi voittaa. Pikkuhiljaa kyllä Bluesin pitäisi kyllä ryhdistäytyä etteivät putoa playoffeista pois. Viiva on tällä hetkellä vielä otollinen Bluesin suhteen, mutta jos häviöt jatkuvat, kausi on ohi.

Espoo Blues uusi sisääntulo


Häviöhän sieltä tosiaan tuli sarjajumbo Ilvestä vastaan ja taapertaminen jatkui lauantaisessa ottelussa HIFKiä vastaan. Seuraavatkaan ottelut eivät vaikuta suotuisilta, sillä vastaan luistelee mm. Oulun Kärpär, sarjakärki Jokerit ja mitä näitä nyt on.


Hifk ja liigan hiljaisin halli
Sunnuntaina seikkailtiinkin sitten Samin kanssa Kellokoskelle. Paikka osoittautui olevan jossain ihan Jumalan selän takana eli Tuusulassa/Järvenpäässä. Vastassa oli joku paikallinen joukkue, joka oli kyllä aivan ö-luokkaa, mutta hävittiin silti. Tänäänkin Samilla olisi peli, jota oli tarkoitus lähteä katsomaan, mutta empä tiedä sitten kun olen TAAS kipeänä :/


Ja itse lätkäfani :)
Nyt kuitenkin palaan peiton alle katselemaan hieman Greyn anatomiaa, Pretty Little Liarsia ja Hart of Dixietä. Jos jälkimmäiset sarjat eivät ole vielä tuttuja, suosittelen lämpimästi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3