maanantai 4. helmikuuta 2013

Paluu kuntosalille

Nyt on palattu vihdoin urheilun pariin kahden viikon tauon jälkeen. Täällä ollaan oltu siis kipeänä vain n. 2 viikkoa ja en ole siksi uskaltanut salille lähteä. Tänään kuitenkin päätin että nyt saa löhöily riittää ja kävin tekemässä kevyen treenin matalalla sykkeellä. Treenaaminen tuntui pitkästä aikaa hyvältä ja toivottavasti huomennakin olo on vielä hyvä.

Salilla treenin jälkeen
Tavoitteena tällä viikolla on käydä salilla pari-kolme kertaa, ihan vain etten aloita taas treenaamista liian rankasti ja sitten tulee taas takapakkia. Viikonloppuna tuli mm. käytyä pizzalla ja mäkissä (hyi yök), mutta tällä viikolla palataankin sitten terveellisen ruokavalion pariin. Suolaa en myöskään aio tällä viikolla juurikaan syödä, sillä viikonloppuna vietetään Hiparin aka Hannan aka serkkuni vanhempien 50v-juhlia ja juhlamekkoon olisi mahduttava ;D


Alepaan oli ilmestynyt tälläistä uutta maitorahkaa, jonka totesin sitä nopeasti tutkailtuani sisältävän hieman enemmän rasvaa kuin muut käyttämäni maitorahkat. Lisäksi tämä Valion "merkki"rahka maksoi huikeat 1,35€, joten jäänee hintansa puolesta myös kertakokeiluksi. Rainbown maitorahka, jota yleensä syön maksaa kuitenkin 0,69€/kpl, mutta pitihän tätä pinkkiä uutuutta värinsä puolesta kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3