maanantai 18. helmikuuta 2013

Salikuulumisia

Viime viikolla päätin ottaa itseäni oikeasti niskasta kiinni kaiken kipeilyn jälkeen ja tempaisin salille 5 kertaa. Treenaaminen tuntui pitkästä aikaa hyvältä ja ei pahemmin tauko tuntunut. Olin siis pakotettu pitämään taukoa miltei 3 kokonaista viikkoa yhtä treeniä lukuunottamatta. Tällä viikolla taitaakin tulla hieman löysempi viikko, ei tosin ihan omasta tahdosta johtuen vaan pikemminkin ajanpuutteesta. Lähdetään nimittäin Samin kanssa huomenna laivalle ja pikavisiitille Ruotsiin niin siinäkin menee se pari päivää. Loppuviikosta onkin sitten tiedossa Winter Assembly ja siellä tuleekin sitten menemään koko viikonloppu.

Treeniä Hello Kitty sukissa, YYYH!
Välillä myös venyttelyä, uuuh!
Treenit aloitin maanantaina kevyellä intervallilla ihan vain testaillakseni alkutuntumaa. Olo ei nimittäin ollut vielä ihan 100% terve vaan ehkä noin 90%. Kuitenkin olo ei pahentunut ja tiistaina jatkettiin. Tiistaina kynnys salille menoon oli hieman korkeampi, mutta onneksi Hipari minut sinne patisti! <3

Keskiviikkona pyhitin päivän lepopäiväksi ja kävin Miran kanssa mässäilemässä kuivattuja hedelmiä samalla katson Hannua ja Kerttua noitajahdissa. Torstaina palasin taas salille ja crossasin muistaakseni 40 minuuttia rasvanpolttosykkeellä eli ei vieläkään menty ihan koviin treeneihin. Perjantaina crossasin hieman ripeämmin 150 sykkeellä 30min ja tein perään vielä ohjelmani TRX-naruilla.

Lauantaina oli vuorossa työpäivä, joten ei kuntoilua. Kyllä se 7h seisoskeleminen ja sinkoilu paikasta toiseen riittää. Sunnuntaina tein saman kuin perjantaina eli ensiksi crossia ja sitten TRX.

Treeniviikosta jäi hyvä fiilis ja nyt toivottavasti hyvä tahti jatkuu. Ihan 5 kertaa en aio aina käydä salilla ihan vain aikataulujenkin puolesta. 4 olisi se oikea tavoite, mutta vähempikin riittää kunhan tekosyynä salittomuuteen ei ole oma laiskuus.

Mites teillä on treenit sujuneet? :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3