keskiviikko 24. elokuuta 2011

Syksy tulee jes!

Tajusin tänään kun selailin tv.comia että syksyhän taitaa olla lähempänä kuin olen tajunnutkaan. Varma syksyn merkki on mielestäni se kun kaikkien lempparisarjojeni uudet tuotantokaudet alkavat taas. Kevään mittaan sairaslomalla ollessani löysin lempparisarjojeni joukkoon muutamia uusia vanhojen kestosuosikkien seuraksi.

Aloitetaampa siis pitkäaikaisimmasta suosikistani eli One Tree Hillistä (suom. Tunteet Pelissä). Kyseistä sarjaa aloin seurata joskus muutama vuosi sitten aika sattumalta kun mäkkäristä sai eurolla dvd:n kun osti aterian. Satuin jostain syystä ostamaan One Tree Hillin ensimmäisen tuotantokauden levyn missä oli ekat 4 jaksoa ja olin heti koukussa katsottuani sen. Nyt omistan 5/8 boxia kyseistä sarjaa :) Olen kyllä ajatellut tilata kuudennenkin kun voitin Assemblyiltä 20e lahjakortin CDON.comiin enkä muutakaan käyttöä sille keksi.

Sarja itsessään on aika perinteistä amerikkalaista teinihömppää mutta pidän kuitenkin sarjan tapahtumia suht realistisina. Tosin oikeassa elämässä tuskin asioita tapahtuu noin nopeassa tahdissa ja pienessä piirissä :D


Toinen ehdoton suosikkini on tietysti Gossip Girl. Sarjan tapahtumat ovat myös perusteinijuonittelukuvioita ja itse seuraankin sarjaa lähinnä upean puvustuksen vuoksi. Sieltä voi bongata mitä upeampia asukokonaisuuksia joihin ei kyllä itselläni olisi ikinä varaa :D


Kolmas pitkäaikainen katseenvangitsijani on Täydelliset Naiset. Harmi että tuleva viimeinen 8. tuotantokausi jää sarjan viimeiseksi :( Olisi ollut ihana seurata vielä ainakin pari kautta näiden ihanien naisten seikkailuja.


Uusista sarjoista lempparini on Pretty Little Liars. Sarja kertoo 4 teinitytön elämästä joiden paras ystävä on kadonnut. Vuoden päästä katoamisesta Alisonin ruumis vihdoin löytyy ja tappaja on vielä selvittämättä. Päähenkilöiden elämään ilmestyy mystisesti henkilö joka käyttää vain nimeä A. Ystävykset alkavat saada erilaisia viestejä A:lta ja osoittautuu että A tietää heistä salaisuuksia joita kukaan muu kuin Alison ei tiennyt. Sarjasta on tällä hetkellä menossa toinen tuotantokausi jenkeissä. Olen täysin koukussa!


Viimeisin muttei vähäisin on niinkin naurettavan kuuloinen sarja kuin Salattu teinielämä :D. (The Secret Life of The Ameriacan Teenager) Tästä sarjasta oli joskus puhetta Demissä ennenkuin sitä alettiin lähettää myös Suomessa nelosella. Päätin sitten katsastaa nimestä huolimatta kyseisen sarjan ja täytyy myöntää että ensimmäinen reaktio sarjasta oli lähinnä huvittunut :D Näyttelijät eivät olleet (ole) parhaammasta päästä mutta silti minulla on tällä hetkellä katsomatta ainoastaan neljännen tuotantokauden uusin jakso? :D


Ainiin ja alkaahan ne salkkaritkin taas ensi viikolla Samin riemuksi :D Hyvällä tuurilla ensimmäinen jakso olisi kai ladattavissa aina yhtä luotettavasta ismolaitela.comista jo huomenna, thumbs up!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3