tiistai 23. elokuuta 2011

Päivän kuulumisia

Tänään onkin ollut pitkä päivä, herätys oli taas 4:50 ah miten piristävää. Töissä kaikki oli suht kiukkusia ja työmotivaatio oli siis todella korkealla. Saimpahan hyvän syyn laittaa hevin oikein hyvään kuntoon ja hieno siitä tulikin vaikka itse sanonkin :D Löysin myös jotain erittäin söpöä kuormastani nimittäin pienen pienen omenan :)

Pupun omena <3

Duunista pääsi tänään onneksi myös livahtamaan etuajassa Fysiatrin takia. Pienen ratikkaseikkailun jälkeen löysinkin perille Alppilaan (onneksi Samppa neuvo perille) mutta eipä siellä sitten setä osannut sanoa mitään uutta. Selän se sai kuitenkin naksautettua, on sitäkin ihanuutta saanut odotella puoli vuotta :D Magneettikuvaan myös tuli lähete, aikas jännää mennä siihen :) Saa nähdä sitten mitä kaikkea ällöä sieltä selkärangasta sitten löytyy.

Lekurin jälkeen yllätin itseni ja päätin kävellä (??) Hakaniemeen. Matka ei kyllä todellakaan ole pitkä mutta yleensä en kävele minnekkään, saati sitten vielä sateella. Pitihän se nyt tilaisuus käyttää hyväksi ja käydä vähän ihailemassa kaunista vanhempaa Helsinkiä :)

Kallion kirkko

Näin "hehkeänä" oltiin liikenteessä

Nyt sitten illalla kotiin päästyäni olen vaihteeksi saanut kokata, tein meille karppipizzaa ja se onnistui mielestäni hyvin. Samin puolikas pizzasta tosin uiskenteli aika hienosti uunissa kun kaikki ananakset ja jäiset katkikset hieman mehusti kokonaisuutta :D Karppipizzassa kun muutenkaan ei ole hirveän kiinteä se pohja, ainakaan mun tekemissä.

Ollaan tässä myös muutama tunti pelattu vaihteeksi ProPilkki 2:sta ja metsästetty v*tun isoa Haukea, ennätys tähän mennessä tasan yksi kilo :D Ei taas hyvin mene. Kai sitä pitää mennä jatkamaan kun kisa on käynnissä, adios! ><((((*>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3