maanantai 29. elokuuta 2011

Ensimmäinen koulupäivä

Eli ensimmäinen koulupäivä on nyt takana iloisesti. Aamulla oli vaikeata nousta sängystä kello kahdeksan vaikk yleensä töihin herään ennen viittä? :D Aamurutiineihin kuuluin poikkeuksellisesti aamupala sekä tuskailua vaatteiden kanssa että what to wear.

Koulumatkalla oli pakko soittaa Miralle ja avautua kun iski paniikki kun näin massojen vyöryvän kohti Laureaa. Eipä meitä siellä oikeasti ollut kuin joku muutama sata kaiketi mutta silti. Nyt oli siis vielä hiljaista kun koulussa oli paikalla vain me uudet.

Ensimmäisenä koulussa oli luvassa jotain diibadaaba joka alkoi samantien vituttamaan ja hetken mietin että mihin oon oikein joutunut. Puhuttiin Laurean erinomaisuudesta kouluna ja mietin että jahas mahtaako pitää paikkansa kun olen niin paljon loskaa koulusta kuullut mutta eikös jokaisessa koulussa ole kuitenkin ne ongelmansa ja kaikkia ei voi miellyttää? Toinen ärsytyksen aihe oli puheet yrittäjyydestä ja kuinka Laureasta saa hyvät valmiudet siihen hommaan. Itseäni ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa yrittäjäksi ryhtyminen ja toivon ettei mua siihen hommaan aivopestä :) Ja vielä viimeiseksi puhuttiin jostain kehittävästä oppimismallista ja ryhmätöistä ja hyi yök en tykkää yhtään ryhmätöistä :(

Seuraavaksi alkoikin sitten luokkiin jako ja kohdalleni osuikin aika naseva luokka etten sanoisi :) Opettaja vaikutti mukavalta eikä liian nipolta ja Tutorit olivat hauskoja sällejä ja tytsyjä, että kiitokset vain ekasta päivästä :) Luokassa esiteltiin itsemme pariin otteeseen ja kerrottiin vähän mistä kukin oli peräisin ja mitä tiesi it-alasta entuudestaan. Itseäni (silloin) salaa huvitti kun eräille tuotti ongelmia kirjautua windowsiin öhöm :) Ehkäpä 3,5 vuodessa opitaan sekin tekemään.

Löysin pari uutta tuttavuuttakin heti ensimmäisenä päivänä ja sovittiinkin E:n kanssa treffit pääoville huomisaamuksi klo 8:50 ettei käy niinkuin tänään ruokiksen jälkeen eli eksytään eikä löydetä takaisin luokkaan ilman melkein 10min etsiskelyä :D

Huomenna sitten on aamusta luvassa taas jotain opettajien lätinää ja iltapäivästä sitten taas se mukavampi osuus jeij :D Toivottavasti välillä pääsee edes dataamaan ":D"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3