torstai 18. elokuuta 2011

Tankoilu himotus!

Eli nyt se sitten taas iski, nimittäin palava halu päästä tankoilemaan! Eksyin eilen pitkästä aikaa tankotanssiforumeille sekä entisen opettajani Miian blogiin ja se oli sitten siinä. En vaan tiedä uskallanko vielä mennä kokeilemaan kun ei tosta selästä koskaan tiedä. Sen verta kuitenkin vaatii selkälihaksia toi ylösalasin roikkuminen ja olen vielä niin surkea että putoaisin varmasti päälleni.Aloitin tankotanssin keväällä 2009 ja totesin että se on huippuhyvää liikuntaa ja ottaa etenkin käsilihaksiin (oikeasti kyllä ihan koko kroppaan). Muistan ekoja treenejä seuranneen päivän olleen hirveä, mitään ruumiinosaa ei voinut liikuttaa ilman kipua. Harmikseni muutin sitten Tampereelle kesken loistavan alkuinnostuksen koska sieltä en löytänyt sellaista paikkaa jossa olisin halunnut treenata. Tuntui liian nipolta kaikki Rock The Polen jälkeen.

Rock The Pole


Tähän ongelmaan törmättyäni päätin kuitenkin ostaa oman tangon kotiini ja sillä tulikin jonkun verran treenailtua kotona. Ei vaan tila riittänyt kuin aika simppeleihin pyörähdyksiin joten sekin jäi sitten. Muutettuani takaisin Espooseen tanko oli uuteen asuntooni huimat 0,5cm liian pitkä ja ai että otti päähän. Noh sain kuitenkin myytyä tangon eteenpäin uudelle innokkaalle hyvään hintaan joten no harm done :)


Tässä vielä videota ehkä maailman parhaasta tässä lajista, Felixistä :)

2 kommenttia:

  1. Itteä himottanu toi tankotanssi, mutten vaan ole rohjennut tunneille. Millanen siis tampereen paikka on? Oon käsittäny ettei treella olis kuin yks paikka vaan, vai?

    VastaaPoista
  2. Mene ihmeessä tunneille, siellä lähdetään ihan perusjutuista liikkeelle eikä heti vaadita "täyttä osaamista" :) Opettajat ohjaavat sinua kyllä seuraavan tason tunneille heti kun mielestäsi hallitset kyseisen tason liikkeet tarpeeksi hyvin. En ole aivan varma onko Tampereella nykyään useampia paikkoja, saattaa hyvin olla kun en ole siellä vuoteen enää majaillut. Tampereen 7th heaven tarjoaa kaiken tasoisia tunteja,lue lisää tunneista ja aloittamisesta täältä http://www.tankotanssi.fi/wp/?page_id=895 :)

    Itse aloitin aikoinani tek1 tunneilla Rock The Polella ja tuolla on vastaavia tunteja. Voit myös toki harkita Easy tunteja varmaan aloittamiseen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3