tiistai 23. elokuuta 2011

Miss Universum-ennakko

Miss Universum kilpailut ovat siis alkaneet Brasilian Sao Paolossa. Lehdissä on kovasti hehkutettu Suomen edustajaa Pia Pakarista, kuten muitakin suomalaisia edellisinä vuosina, mutta en usko että menestystä (tälläkään) kertaa tulee. Jollain missilistalla Pia oli keikkunut kärjessä jonkin aikaa mutta tuskimpa merkitsee mitään.

Finaaliin pääsee 89 kilpailijasta 15 joista yksi menee suoraan finaaliin ilman semifinaalia. Tämä kilpailija valitaan äänestyksellä virallisella missisivustolla. Veikkaan että finaaliin menee suoraan joku etelä-amerikan kaunotar tai sitten joku aasialainen, on ollut mielestäni usein viime vuonna tämänmoisia voittajia :) Valitsin itse myös 15 suosikkiani kaikista kilpailijoista heidän missisivuillaan olevien pikkukuvien perusteella ja tässäpä nämä:
Vaikea mennä pelkästään näistä sanomaan että pärjääkö heistä joku :) Itse toivoisin viiden parhaan joukkoon Miss Ukrainaa, Kanadaa, Irlantia, Puolaa sekä Chileä.

Pohjoismaiden menestys jää varmaan kaikilta aika heikoksi, minkään maan ehdokas ei oikein säväyttänyt. Varsinkaan tässä asussa omalta Pialtamme on turha odottaa menestystä:

Fantasiapuku
Vai mitä olette mieltä? Ainakin kylmää kyytiä oli kyseinen puku saanut Iltalehden sivuilla. Finaalihan käydään 12.syyskuuta joten sitten päästään kritisoimaan lopputulosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3