sunnuntai 21. elokuuta 2011

Huomista odotellessa

Huomenna olisi vihdoin taas varattuna aika ihanaisen Kerlin luokse, meinasin nimittäin hankkia taas ripsien pidennykset sekä rakennekynnet koulun alkamisen kunniaksi :) Varmaankin tulee taas ne perus 10mm ripset ja niihin timantit. Kynsien väriä en ole vielä päättänyt mutta toivottavasti Kerli osaa laittaa tarpeeksi lyhyet ettei ne häiritse cs:n pelaamista ja dataamista :D Saattaa kuitenkin olla aika totutteleminen näiden töppökynsien jälkeen.

Yksi kaunis päivä tuli tässä Ikeassakin käytyä kuluttamassa ylimääräisiä rahoja pois, piti käydä ostamassa uusi tietokonepöytä että mahdutaan molemmat dataamaan vierekkäin ja että saadaan olkkariin enemmän tilaa kun ei tarvii pitää pöytää poikittain. Sain myös vihdoin mukaani olkkariin kauan kaipaamani maton ettei ole niin tyhjän oloista :) Sain myös luvan ostaa kukkia ja jopa laittaa ne kaiuttimen päälle mitä kyllä katsottiin hieman vinoon :D Ja kukat ei tietenkään ole oikeita koska kukaan niitä täällä ei kuitenkaan muistais kastella :DEilen käytiin juhlistamassa Joelin yllätyssynttäreitä Cantina Westissä ja meno oli vähintäänkin railakas. Ravintolassa oli cowboyksi pukeutunut Tequilan tarjoilemiseen omistautunut mies joka muisti monesti tulla tarkistamaan onko porukka alkanut juopua sopivissa määrin. Listalta valitsin itselleni syötäväksi turvallisen buffetin joka kustansi huimat 29€ mutta oli ainoa järkevä vaihtoehto tälläiselle nirsolle. Jokaisessa annoksessa kun tuppasi olemaan jotai "hyi yök en syö"-juttua ja nekin oli hyvin hinnoiteltu.

Cantina Westin jälkeen kiirehdimme nopeasti lähimmälle ärrälle että saimme poistettua sieltä vielä pussikaljotteluainekset, kaupat kun menivät kaikille muille yllätykseksi jo kuudelta kiinni näin lauantaisin. Aluksi meidän piti suunnata kauppatorin rantaan mutta suuresta vastustelusta johtuen tyydyimme Tuomiokirkon rappusiin. Siinä oli yllättävän mukava hengailla, tosin tytöillä oli vaikeuksia löytää nenänpuuterointipaikkaa kun Tuomiokirkon vessat oli suljettu vaikka kirkko itsessään oli auki vielä keskellä yötä??Illan pimettyä näimme Senaatintorin läpi lipuvan joukon jossa oli selkeästi hääpukuun sonnustautunut neito. Joku fiksu laittoi soimaan Pienissä Häissä- kappaleen "hehheh." Joukko kiipesi portaat ylös ja osoittautui että he olivat jotain englantilaisia. Joukossa oli myös "pappi" joka alkoi megafonin voimin vihkimään joukossa olleita tyyppejä ketä minkäkin kanssa. Ainakin yksi pari meni "naimisiin", joku meni kaikkien maailman kissojen kanssa naimisiin (onnittelut vaan Töpöllekin) ja joku toisesta galaksista olevan tyypin tai asian kanssa? Jäi hieman epäselväksi mikä tämän öisen kulkueen tarkoitus sitten loppujenlopuksi oli.

Oudot englantilaiset


Joukon morsiamet järjestivät kuitenkin ainakin suomalaisille tutun morsiuskimpun heiton ja 3 onnekasta saikin kauniin puskan käteensä. Itse nappasin yhden, Mia toisen ja Johannes kolmannen. Kimppujen heiton jälkeen pappi tuli kysymään meiltä "Do You also wanna get fake married?" Porukka mietti hetken ja vastaus oli selkeä: "Fuck Yeah!" Ja sitten itse kukin kimpun napannut meni naimisiin tahollaan. Päästiimpä näkemään sitten yhdet poikahäätkin :)

Morsiuskimppu


Muut jatkoivat vielä illan viettoa jossain baarissa, yritettiin ensin mennä meidän huimalla 18 hengen porukalla Tigeriin mutta koska joukossa oli YKSI ikärajan alittaja 18 ikävuodellaan (vieläpä tyttö) niin pääsy kyseiseen ravintolaan evättiin. Mukavaa! Seuraavaksi koitettiin mennä Circukseen mutta todettiin että 15€ sisäänpääsystä jonain paskakeikkailtana on liikaa, varsinkin kun itse olin menossa vain yhdelle koska seuraavana päivänä taas duunit odottivat. Ja nyt kun tämä kyseinen ihanuus on ohi, voinkin mennä nukkumaan että jaksan taas huomenna herätä ennen viittä vain palatakseni hajoilemaan ihanalle työpaikalleni! :))


2 kommenttia:

  1. ravintoloihin pitäis perustaa oma hyi yök en syö lista

    VastaaPoista
  2. No niin pitäs! Tai sit tehä ees näitte yökkien vaihtamisesta ilmasta :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3