tiistai 9. elokuuta 2011

Assembly Summer 2011

Joka vuosi tähän aikaan vietetään yksi hikinen viikonloppu Hartwall Areenalla ja syynä tähän on tietenki Assembly Summer. Olen käynyt tapahtumassa vuosittain kesän 2005 jälkeen, en tosin kaikilla "talviassyilla," ne kun ovat kerran jääneet väliin.

Tapahtumapaikka :)
Tänä vuonna toimin kolmatta kertaa järjestäjänä kyseisessä tapahtumassa, tälläkin kertaa Gamecrewn iloisessa porukassa :) Vastuullani oli toista kertaa osallistua Team Fortress 2-turnauksen järjestämiseen ja eihän se nyt ihan putkeen mennyt :D (syytän wäbää ja Mumskun puhelinta kun ei huoli mun puheluita :( ) 

Majailimme tutussa lapparissa eli nykyisessä Karjala-baarissa mistä löytyy 3 pelipistettä joissa jokaisella 12 on konetta propelaajia varten. 

Assembly Summer '10 lapparilavalta
Onneksi tänä vuonna tapahtuma kiisi suht nopeasti ohi sillä aikaa ei tarvinut kauheasti viettää itse tapahtumapaikalla. Sangen harvinaista herkkua :)

Areena ennen kävijöiden saapumista
Areena tapahtuman aikana ja päälavalla esiintymässä Press Play on Tape!

Tänä vuonna Assembly oli panostanut esiintyjien palkkaamiseen sillä tapahtumassa esiintyi peräti 2 bändiä, Machinae Supremacy sekä Press Play on Tape. Muutoin päälavalla pyörivät tutut pelicompot sekä teoscompot joihin kesäassyt ovat erikoistuneet.

Muutoin assyilla oli ihan perussettiä, mainittakoon nyt vielä että edustamani organisaation pelaajista peräti 3 pääsee kilpailemaan ensi joulukuussa Koreassa järjestettävään WCG finaaliin eli onnittelut pojille! Muutenkin eXelon Gaming oli hyvin edustettuna kyseisessä tapahtumassa :) Ensi assyja ja talvea odotellessa!

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3