perjantai 26. elokuuta 2011

Päivän ostoksia

Tänään jouduin äitini pyynnöstä suureksi harmikseni käymään Fysion jälkeen Sellon Gina Tricotissa kiertelemässä kun piti hakea mammalle yksi kpl mustia ponchoja :) Rouva kun on niin laiska ettei itse jaksa lähteä  merta kauemmas kalaan näiden asioiden takia niin joutuu sitten tytär juoksentelemaan. Noh eipä tässä oikeata hätää päässyt syntymään kun löysin sekä äidille ponchon että itselle 3 paitaa :)

Tälläinen poncho päätyi siis äidin vaatekaappiin "pimeitä syysiltoja" varten niinkuin hän itse asian ilmaisi :) Ei ollut hinnallakaan pilattu, tämä maksoin ainoastaan 14,95€. Täytynee mammalle vielä käydä hommaamassa tuollainen ohut vyö kun hän ei sellaista mielestäni omista (korjaa toki jos olen väärässä :D ) Kokeilin itsekkin ponchoa päälleni mutta tuntui että vallan hukun siihen :D Tässä vielä (kamalaa) kuvaa:

Sopivasti valottunut kuva :D 
Omat ostokseni olivatkin hieman enemmän perustavaraa, kuten joskus ystäväni hoNo aka Sussu on todennut "perustoppeja ei voi koskaan olla liikaa". Näimpä! Näihin ostopäätöksiin päädyin lähinnä siksi että edellisiin olen onnistunut tölväilemään reikiä.


Pahoittelen kuvan värimaailmaa, kyseiset 2 paitaa ovat siis puhtaan vaaleansinisiä muttei tuo mun kännykkäkamera oikein tälläkään kertaa suostunut yhteistyöhön :( Eilen se hukkasi taas vaihteeksi osan kuvista puhelimen syövereihin jotka sitten löysin sieltä tänään??? Tässä kuvaa vielä eilisen ihanasta katkarapusalaatista, tässähän tulee taas vaihteeksi nälkä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3