keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tukholman reissusta

Kauan odotettu risteily Ruotsiin on nyt sitten takana ja mukavaa oli. Käytiin ihan kahdestaan tutustumassa pikaisesti Tukholmaan sekä suomalaiseen laivakulttuuriin. Rahaa reissussa paloi paljon muttei siihen mihin olin kuvitellut sen menevän. Oletin että tuttuuun tapaan lähes jokaisesta kaupasta löytyisi jotain mutta tällä kertaa jouduin pettymään. Kauppoja käytiin läpi paljon mutta aikaa käytettiin jokaisessa noin puolisen minuuttia?? Ei vaan ollut mitään itseä kiinnostavaa tarjolla.

Urban Outfitters
Joissain kaupoissa itsessään oli kivan näköistä, kuten esim. yllä olevassa kuvassa. Mielestäni kauppa osoittautui kuitenkin enemmän hypetys-kaupaksi kuin oikeasti hienoja ja trendikkäitä vaatteita myyväksi liikkeeksi. Tosin ruotsalainen tyyli tuntui menevän muutenkin yli hilseen välillä kun käveli vastaan melko kummallisia ilmestyksiä :D

Sture Gallerian
Tämä kuva on otettu eräästä kauppakeskuksesta joka sijaitsi Stureplanilla. Eksyimme tänne etsittyämme erästä nuuskakauppaa josta lopulta paljastui että olimme jo käyneet siellä :D Kannatti käyttää aikaa ja vaivaa googletteluun sekä epätoivoiseen soitteluun kavereille. Tulipahan ainakin kerrankin käveltyä _paljon_ :)

Kävelyreissullamme löysimme myös sitaattikadun Drottningsgatanilta. Maahan oli painettu metallikirjaimin erilaisia sitaatteja joista en sitten saanut kuvaa kuin yhdestä kun olivat niin pitkiä. Lempparini oli kuitenkin sitaatti " Jag är bara teoretisk kvinnohatare." :DLaivalla itsessään ei tullut hirveästi tehtyä mitään erikoista kuin hieman shoppailtua, syötyä ja yllättäen myös juotua. Olin varannut meille seaside-hytin kun kerrankin sellaisen onnistuin saamaan suht edullisesti. Ensimmäisenä iltana söimme Siljan buffetissa, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Itse en koskaan tosin päässyt lämpimän ruuan pöytään vaan tyydyin nirsona alkupaloihin sekä jälkiruokaan :) Alkupaloina oli tosin ehkä parasta mozzarella-salaattia mitä olen ikinä syönyt sekä jälkkärinä kestosuosikkiani Suklaamoussea :D

Toisena iltana kävimme El Capitano nimisessä ravintolassa pihveillä sekä nauttimassa hieman viiniä. Ruoka oli suht kallista mutta mielestäni sen arvoista. Loppuillan käytimme sitten New York Bar 'n loungessa laivan ylimmässä kerroksessa, siellä tuli sitten muutamat mojitot juotua ja kerättyä kaiken väriset valotikut ranteeseen.

Laivalla shoppailut rajoittuivat tietenkin nuuskatuliaisiin sekä yhteen Fred Perryn pikeepaitaan jolle hinnaksi jäi huimat 15€. Itselleni ostin uuden Snö of Sweden kaulakorun huolimatta kommentista "sulla on jo noita killuttimia ihan tarpeeks." Ainiin ja uuden napakorun Punkt Shopista Tukholmasta.

Snö of Sweden
Korun hinta oli vain 26,50€ mikä oli mielestäni yllättävän vähän, jotenkin oletin että kysyinen nättimys olisi maksanut enemmän mutta käy se näinkin :)

Varmistimme samalla myös reissun uusiutumisen kuluttamalla tarpeeksi rahaa Tax Freessä ja tienasimme itsellemme toisen alennuskupongin millä tämäkin matka toteutui. Eli parin kuukauden päästä varmaan uusiksi taas jeij :)

Kotona odotti myös kiva kommentti täällä blogissa, olin nimittäin osallistunut vitsillä erääseen blogikilpailuun missä oli palkintona Tommy Hilfigerin lompakko ja onni osui kerrankin kohdalleen :)

http://victoriasbeautifullife.blogspot.com/2011/08/arvonnan-voittaja.html

Joten nyt vain sitten lompakkoa odottelemaan :)

4 kommenttia:

 1. Koru ihana<3 Se Siljan buffet on kyl hyvä, yleensä niihi alkupaloihin vaan jumittuu katkiksien takii <3 nomnom

  VastaaPoista
 2. Joo söin niit katkiksii siel nam <3 Tuli hieno kasa niit kuorii :)

  VastaaPoista
 3. Mistä kaupasta tuon korun ostit? Oliko Snö of Swedenin oma liike? ja missä se kauppa sijaitsi? Olen menossa pian Tukholmaan ja kiinnostaisi käydä katsastamassa?

  VastaaPoista
 4. Ostin korun Silja Symphonyn Fashion shopista ( tai mikä onkaan nimeltä) ja hintaa oli 26e :) Löytynee myös Suomen puolelta myynnistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3